• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

27.06.2024

09:53

(FOTO) Sećate se devojčice iz "Ranjenog orla"? Posle 16 godina objavila fotografiju sa Slobodom i Bosiljčićem, a komentar ostavila i Monika Beluči

prinstscreen/društvena mreža

Kultura

(FOTO) Sećate se devojčice iz "Ranjenog orla"? Posle 16 godina objavila fotografiju sa Slobodom i Bosiljčićem, a komentar ostavila i Monika Beluči

Podeli vest

Poslednju epizodu serije obeležila je emotivna scena srećne porodice, koju su činili Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić i mala Teodora Jelisavčić.

Serija "Ranjeni orao" premijeru je imala pre 16 godina, a Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić su svojim rolama oduševili publiku kraj malih ekrana.

Veoma popularna domaća serija zasnovana je na romanu "Ranjeni orao" srpskog autora Mir Jam iz 1936. godine.

Poslednju epizodu "Ranjenog orla" obeležila je emotivna scena srećne porodice, koju su činili Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić i mala Teodora Jelisavčić. Teodora, koja je tumačila lik Anđelkine ćerke imala je svega četiri godine i osvojila je srca publike na prvo pojavljivanje.

Foto: Printscreen/Youtube

Ivan i Sloboda u seriji "Ranjeni orao"

Ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

Devojčicu su izabrali u konkurenciji od 550 glumica, a njen otac nije krio koliko je ponosan.

- Prozvali su je šarmantna, jer je imitirala malu Romkinju koju srećemo svakog dana na ulici kako nam dobacuje: Šarmantni, što imaš lepu ćerku, daj neki dinar - rekao je on tada za medije.

Foto: Printscreen/Youtube

Ivan i Sloboda u seriji "Ranjeni orao"

Nakon ove role Teodoru nismo imali prilike da viđamo, a nije se ni oglašavala za medije, sve dok se nije desilo ponovno okupljanje ekipe serije i filma "Ranjeni orao", koju je obeležila jedna fotografija.

Sloboda, Ivan i Teodora, koja je danas odrasla devojka i prava lepotica rekreirali su jedno od scena iz filma i podelili je na mreže, a komentari su se samo nizali.

Foto: Printscreen/Instagram

Ivan, Sloboda i Teodora

Mnogobrojni obožavaoci serije bili su oduševljeni ovom fotogararfijom, a svoj komentar u vidu emotikona srca je ostavila i čuvena Monika Beluči.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija