• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

04.07.2024

08:27

"Bili smo gladni i žedni, policija nas je tukla": Glumica iz "Srećnih ljudi" ispričala šokantne detalje iz prošlosti

Youtube printscreeen

Kultura

"Bili smo gladni i žedni, policija nas je tukla": Glumica iz "Srećnih ljudi" ispričala šokantne detalje iz prošlosti

Podeli vest

O njenom životu se malo zna van glumačkog posla, trudi se da živi povučeno i da je publika pamti po maestralnim kreacijama.

Glumica Ljiljana Dragutinović godinama unazad pleni na sceni, a o njenim maestralnim bravurama ne prestaje da se priča. Slavu je postigla ulogom Natalije Šćekić u "Srećnim ljudima", ali pozorište je uvek bila njena velika ljubav.

O njenom životu se malo zna van glumačkog posla, trudi se da živi povučeno i da je publika pamti po maestralnim kreacijama.

- Svako pozorište, što volim da kažem, ima neku blagu memlu, drugačije miriše. Kada osetim taj miris, kao da me podseti na mladost. Neverovatno. Pozorište je uvek bio moj temelj - rekla je ranije glumica.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Ljiljana Dragutinović

A u pozorištu su se rodila i najveća prijateljstva, gde se izdvaja ono sa Petrom Božovićem. Kada je njen kolega dobio "Dobričin prsten" Ljiljana je podelila anegdou o tome kako su završili u policiji.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Glumac Petar Božović

- U mladosti smo bili gladni i žedni, a ti si bio najveći dasa u glumištu i kod devojaka. Ti si bio naš Džejms Din s razlogom. Napravili smo velike predstave, koje smo igrali duž cele Jugoslavije. Pevali bismo ulicama Beograda. Jednom nas je zbog pevanja uhapsio policajac. Dobili smo fine batine. Najviše pamtim tvoje čvrsto i neprobojno lice. Morao si se štititi od nečasnih ljudi, a sada kad si dobio Dobričin prsten, molim te da ti se na tren ozari to tvoje lice. Ali vrati se na stari položaj da te ne bi progutale ale - ispričala je Ljiljana, govoreći o Božoviću.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija