• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.08.2024

13:02

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Promo

Kultura

Dinosauri i vile u zvezdanoj čaroliji: Nova Vulkančić izdanja u prodaji

Podeli vest

Zamislite svet u kom praistorijska bića, čarobne vile i svetlucave zvezde spajaju svoje čari kako bi stvorili priče koje fasciniraju i inspirišu mališane. Vulkančić vas poziva da u novim dečjim knjigama osetite magičan doživljaj koji nadmašuje obične priče i omogućava deci da urone u svet gde mašta nema granica, i gde svaka stranica donosi novo uzbuđenje.

Da li ste spremni za pregršt praistorijskih aktivnosti? Izbrojte pterodaktile, pronađite razlike, a pomoću modela na istiskanje napravite dinosaure i još mnogo toga! Knjiga sa aktivnostima Svetlucavi svet: Dinosauri sadrži specijalne zvezdice koje svetle u mraku i mališani će ih obožavati. Pored toga, u knjizi ćete pronaći gomilu zabavnih zadataka, ali i modela na istiskanje, pomoću kojih možete napraviti triceratopsa i t. reksa, obeleživače za knjige, ukrase za olovke ili pak istisnuti kartice za zabavnu igru pamćenja ili bitku iz doba jure.

U knjizi Svetlucavi svet: Čarobne vile čeka vas pregršt magičnih aktivnosti! Izbrojte cvetiće, pronađite izlaz iz lavirinta, a pomoću modela na istiskanje napravite kućicu u obliku pečurke! Tu su i 22 zvezdice koje svetle u mraku da obasjaju vašu sobu! U knjizi ćete pronaći gomilu modela na istiskanje, pomoću kojih možete napraviti vilinsku kućicu, obeleživač za knjige, ukrase za olovke i vrata ili pak istisnuti kartice za zabavnu igru pamćenja ili čarobnu bitku.Da li ste spremni za pregršt praistorijskih aktivnosti?

Foto: Promo

 

Knjiga 200 pitanja i odgovora o dinosaurima pružiće odgovore na najčudnija i najzanimljivija pitanja o dinosaurima. Zašto je tiranosaur imao kratke ruke? Zašto su dinosauri bili tako veliki? Zašto pterodaktili nisu dinosauri? Putujući kroz praistoriju u svet dinosaura mesojeda i biljojeda, te vodenih i letećih gmizavaca, deca će uživati otkrivajući zanimljivosti, detalje i čudesa o svetu iz doba jure.

Foto: Promo

 

Od zaleđenog Severnog pola i malih vilenjaka, do vesele praznične gozbe sa šumskim prijateljima, mališani će otkriti svet pun novogodišnjih iznenađenja. U knjizi 5 minuta za novogodišnju priču pronaći ćete mnoštvo predivnih i deci prilagođenih priča, koje upravo kroz zabavu i praznični duh prenose važne pouke najmlađima. Obradujte ih neobičnim dogodovštinama novih omiljenih junaka koji će im pomoći u bogaćenju mašte.

Čarobne knjige za mališane potražite na sajtu vulkancic.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija