• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

08.08.2024

14:53

Dule Savić izdominirao u filmu "Munje": Nećete verovati kako je legendarni fudbaler dobio ulogu u kultnoj komediji

Printscreen You Tube

Kultura

Dule Savić izdominirao u filmu "Munje": Nećete verovati kako je legendarni fudbaler dobio ulogu u kultnoj komediji

Podeli vest

Nakon više od dve decenije od premijere kultne komedije "Munje" (2001) otkriveno je da su neke scene, među kojima i ona sa Duletom Savićem, zapravo bile improvizacija i snimljene su neplanirano.

Glumac Sergej Trifunović ispričao je da je legendarni fudbaler završio u filmu posle slučajnog susreta sa njim.

- Čekao sam bus, nije ga bilo, pa sam podigao prst i stopirao prvi auto koji je naišao. Ispred mene su stala velika bela kola. Unutra je sedeo frajer. Vremešan, ali frajer sa "rejbankama". Dobro sam pogledao, to je Dule Savić! Pitao sam ga: "Idete li možda do grada?". Nije mrdao ruku sa volana i samo je namignuo - ispričao je Sergej i objasnio kako se nekadašnji fudbaler našao u filmu:

Foto: Printscreen/Youtube

Scena iz filma "Munje"

- Seo sam u kola i nije krenula vožnja, već let! Zaustavila nas je policija zbog prebrze vožnje. Dule ih kroz šalu malo izgrdio i rekao im da nema smisla da ih zaustavljaju jer žurimo, pošto ja kasnim na predstavu. Bilo je dva po podne. Kakve predstave, kakva čuda? Tad sam mu predložio da se pojavi u filmu i prihvatio je! Neke od tih scena smo kasnije preneli i na film.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Pitao je da li ću se poroditi i isprljati mu automobil!": Trudnica iz Beograda zgrožena ponašanjem taksiste!
Društvo

"Pitao je da li ću se poroditi i isprljati mu automobil!": Trudnica iz Beograda zgrožena ponašanjem taksiste!

Jedna trudnica iz Beograda požalila se kako je doživela neprijatno iskustvo u taksiju zbog toga što uskoro treba da se porodi. Kako tvrdi za "Blic", pojedini taksisti su je pitali da li će se poroditi u kolima, dok su joj drugi rekli da kada zove taksi službu treba da naglasi da je trudnica. Ipak, Aleksandar Bjelić, predsednik Saveza auto-taksi udruženja Srbije SATUS, otkriva da ga je jedna mušterija čak prozvala kume, jer se umalo porodila tokom vožnje, kao i da taksisti u tome ne vide nikakav problem.

08.08.2024

19:25

Bezumna mržnja prema Vučiću! Ovo je glavna poruka koja se provlači kroz svaku vest Šolakovih medija - Monstruozno i besramno!
Politika

Bezumna mržnja prema Vučiću! Ovo je glavna poruka koja se provlači kroz svaku vest Šolakovih medija - Monstruozno i besramno!

Tajkunski mediji N1 i Nova svakodnevno kritikuju medicinski tim Vlade Srbije, koji čine vrhunski epidemiolozi, doktori medicine rada i drugi stručnjaci, koji će se baviti uticajem litijuma na zdravlje građana Srbije, a za eksperte u oblasti zaštite životne sredine promovišu njima naklonjene pevače, glumce, agronome i bivše sportiste.

08.08.2024

19:10

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija