• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G. - D.S.

16.08.2024

14:17

"Njegove serije trajaće večno" Lidija Vukićević potresena zbog smrti Siniše Pavića: "Bio je gospodin, hvala mu što me je prepoznao"

ATAIMAGES/TANJUG

Kultura

"Njegove serije trajaće večno" Lidija Vukićević potresena zbog smrti Siniše Pavića: "Bio je gospodin, hvala mu što me je prepoznao"

Podeli vest

Siniša Pavić preminuo je u 92. godini u svom domu u Vlasotincu.

Scenarista Siniša Pavić, čuveni autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je danas u 92. godini.

Glumica Lidija Vukićević otkrila je da je veoma tužna zbog njegove smrti, ali i zahvalna što je baš on prepoznao njen talenat i dao joj priliku da ga pokaže.

Foto: Instagram/printscreen

 

- Mnogo mi je žao zbog Siniše. Nisam imala kontakt sa njim od "Boljeg života", samo sam ga jednom srela. On je bio multitalentovan čovek, on je bi pravnik po vokaciji. "Bolji život" je najgledanija serija u istoriji srpske kinomatografije, njegove serije su životne, oslikavale su život ljudi, njegove serije večno traju, jer je takav pisac. Bio je gospodin u pravom smislu te reči. Pamtiću ga po tome što je bio tih, po tome što je znao šta hoće, radili smo i pozorišnu predstavu "Poltron", koja je bila najgledanija u tom periodu, izveli smo je 250 puta. Hvala mu što me je izabrao, što me je prepoznao, što mi je prosto dao priliku da budem deo njegovih projekata - rekla je Lidija za Informer.

Podsetimo, ovim povodom se oglasila i njena koleginica Eva Ras, kao i njegov sin Vladimir, a što je rekao o pokojnom ocu možete pročitati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija