• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S. - D.S.

17.08.2024

14:17

"Kad smo se čuli nisam znala da je to poslednji put" Milica Milša u suzama nakon sahrane Siniše Pavića, glumica poručila: "Treba da bude večan"

Informer

Kultura

"Kad smo se čuli nisam znala da je to poslednji put" Milica Milša u suzama nakon sahrane Siniše Pavića, glumica poručila: "Treba da bude večan"

Podeli vest

Siniša Pavić sahranjen je danas u Vlasotincu, a na njegov poslednji ispraćaj došla je i glumica Milica Milša.

Scenarista Siniša Pavić, čuveni autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je juče u 92. godini.

Danas je sahranjen u Vlasotincu, a na poslednji ispraćaj došli su Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović koji su sve vreme plakali.

Foto: Informer

 

Milica je na samom kraju za Informer otkrila koliko joj je Siniša bio važan kao čovek i profesionalac, kao i zašto je njoj i Žarku njegova smrt jako teško pala.

Foto: informer.rs

 

- Igram u šest Sinišinih serija i jednoj predstavi, mislim da je to blagoslov za svakog glumca. Žarko je bio u kontaktu sa njim, teško smo podneli njegovu smrt, bio je divan čovek, takva gromada se neće roditi. Takvih ljudi je malo, a sa njegovim odlaskom ih više skoro i nema - rekla je ona plačnim glasom i dodala:

Foto: informer.rs

 

- Ne sećam se šta smo pričali, čuli smo se redovno da čestitamo rođendane, Vaskrs, Nove godine, Božić... On i Žarko su redovno i dugo pričali. Žarko je uradio i knjigu o Siniši Paviću. On je želeo da je baš Žarko uradi. Kad smo se poslednji put čuli, nisam znala da je to poslednji put. Velika je privilegija bila poznavati ga i biti u njegovom jatu. On će večno živeti kroz svoja dela, on treba da bude večan.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!
Live TV

(VIDEO) Rusi bi mogli da upotrebe taktičko nuklearno oružje i bez Putinovog odobrenja u slučaju kolapsa fronta! Ko bude upravljao energentima - kontrolisaće svet!

Brojna žarišta trenutno postoje širom sveta. Jedna bukte, druga tinjaju, a treća se tek pripremaju. Kakva je situacija na frontu u Ukrajini, ali i na Bliskom istoku, kao i kakva ratna dešavanja se odvijaju širom planete komentarisali su ekspert za energetiku profesor dr Dragan Škobalj i Mihajlo Olujić iz Centra za društvenu stabilnost tokom gostovanja u "Ratu uživo".

16.08.2024

22:28

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija