• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2024

10:46

RASPRODATA PRVA PREMIJERA MJUZIKLA 'LU'! Teatar Odeon i pre otvaranja izazvao nezapamćeno interesovanje, zakazano deset premijernih izvođenja u septembru!

printscreen

Kultura

RASPRODATA PRVA PREMIJERA MJUZIKLA 'LU'! Teatar Odeon i pre otvaranja izazvao nezapamćeno interesovanje, zakazano deset premijernih izvođenja u septembru!

Podeli vest

Nabavite svoje karte na vreme putem sajta teatarodeon.rs.

Do otvaranja Teatra Odeon ostalo je još nešto manje od mesec dana, a interesovanje javnosti za pozorište budućnosti je neverovatno. Naime, Teatar Odeon biće i zvanično otvoren 13. septembra, premijerom autorske predstave Željka Mitrovića „Lu", a prodaja karata putem sajta teatarodeon.rs, je u punom jeku! Zbog toga su u prodaju puštene karte za izvođenje predstave „Lu" 14. i 15. septembra.

Na pripremi mjuzikla „Lu", idejni tvorac Željko Mitrović je sa svojim timom, ali i ansamblom glumaca i plesača, radio više od godinu dana, a sudeći po veoma visoko postavljenoj lestvici, kako u glumačkom tako i u tehnološkom smislu, nema sumnje da će prva predstava Teatra Odeon postići veliki uspeh. 

Predstava „Lu", u režiji Željka Mitrovića i Marka Jovičića, donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav - da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost - gubi sve što je Princu Tame važno.

Uz neverovatan glumački ansambl predvođen Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović, koreografije od kojih zastaje dah i uz do sada neviđenu tehnologiju koja će se koristiti u pozorištu budućnosti, nema sumnje da će predstava „Lu" oduševiti publiku i naterati je da se iznova vraća u Teatar Odeon.

Za bogatstvo jedinstvenog audio-vizuelnog doživljaja Teatar Odeon pruža tri različita iskustva - bioskopsku projekciju, pozorišnu predstavu i svojevrstan rok koncert. 

Zato ne propustite jedinstvenu priliku da među prvima svedočite novoj eri pozorišne umetnosti i nabavite svoje karte putem sajta teatarodeon.rs za izvođenje mjuzikla „Lu" 14. i 15. septembra u novom gradskom Teatru Odeon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!
alarm!

Sprema se napad?! Uzbuna u NATO bazi u Nemačkoj!

Vazdušna NATO baza u nemačkom gradu Gajlenkirhenu i danas ostaje u stanju povišene pripravnosti, izjavila je portparolka baze nakon što je tokom noći podignut nivo bezbednosti na osnovu obaveštajnih informacija koje ukazuju na potencijalnu pretnju.

23.08.2024

12:02

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija