• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

12:13

"Veliki Srbine i legendarni pevaču, sad nas gledaj sa anđelima!" Ministar Selaković se oprostio od Bore Đorđevića u ime predsednika Vučića! (VIDEO)

Zoran Sinko/Printscreen

Kultura

"Veliki Srbine i legendarni pevaču, sad nas gledaj sa anđelima!" Ministar Selaković se oprostio od Bore Đorđevića u ime predsednika Vučića! (VIDEO)

Podeli vest

Od legendarnog rokera na komemoraciji se oprostio i ministar kulture Nikola Selaković u ime predsednika Aleksandra Vučića.

Ministar kulture Nikola Selaković ističe da Bora Đorđević bio legendarni pevač, ali pre svega je živeo ono što je pevao i bio veliki Srbin i zvezdaš.

- Teško mi je, ali moram da se oprostim u ime predsednika Vučića od našeg legendarnog Bore. Bora je živeo ono što je pevao, a mi smo živeli u tim pesmama i doživljajima. Rečima je slikao onako baš kako jeste, sve izgleda lako kada su geniji sa nama, a sada znamo koliko je to teško. On je opominjao i jadovao nas, uvek sa mnogo ljubavi za svoju zemlju. Podelio nam je širinu svog dara i učinio nas da stvarno živimo. Spojio je mnoge generacije, vitez, Čačanin, zvezdaš, Srbin, roker. Tražimo od njega oprost za sve kada smo ga uvredili. Učio nas je i učio je mnoge. U nadi da će iz njegovih stihova izaći mnoga pokolenja koja će stvarati i voleti Srbiju kao što je on činio. Neka mu je večna slava i hvala, neka nas gleda sa anđelima - rekao je Selaković. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata
Hronika

Kalinić: Vlada Budala je u Španiji glumio Hrvata

Vlada Budala je, dok smo se krili u Španiji, glumio Hrvata i lupetao je na ijekavici, sve pogrešno. Kad su ga neki Hrvati pitali u jednom klubu u Madridu kako mu je u Španiji, Vlada im je rekao "djobro", ali da su svi Španci "pjederi". Hrvati su se čudili šta ovaj lupeta...

07.09.2024

08:17

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!
Srbija

Dete obolelo od virusa Zapadnog Nila! Prvi slučaj u Kragujevcu!

Prema izveštaju Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut“, raste broj zaraženih groznicom Zapadnog Nila, koju prenosi domaći komarac. U Srbiji je registrovano ukupno 28 obolelih što je za osam više nego prethodne sedmice., a prvi slučaj registrovan je i na teritoriji Šumadije.

06.09.2024

16:58