• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

10.09.2024

12:12

Filmska senzacija u Palati umetnosti Madlena: Piter Veber snima futuristički triler "Dragn"

Pumainatank

Kultura

Filmska senzacija u Palati umetnosti Madlena: Piter Veber snima futuristički triler "Dragn"

Podeli vest

Proslavljeni britanski reditelj Piter Veber, poznat po filmovima "Devojka sa bisernom minđušom" i "Uzdizanje Hanibala", ponovo dolazi u Beograd radi snimanja svog najnovijeg filma pod nazivom "Dragn".

Ovaj napeti naučno-fantastični triler istražuje granice između ljudske prirode i tehnoloških dostignuća.

Jedna od ključnih lokacija za snimanje ovog filma je predivna staklena bašta u Palati umetnosti Madlena, koja će pružiti vizuelni spektakl kao deo scenografije ovog napetog trilera.

Piter Veber se proslavio svojim debitantskim filmom "Devojka sa bisernom minđušom" (Girl with a Pearl Earring), u kome su glavne uloge tumačili Skarlet Johanson, Kilian Marfi i Kolin Firt. Ovaj film doneo mu je prestižne nominacije za Oskara, BAFTA i Zlatni globus. Njegov opus takođe uključuje filmove "Uzdizanje Hanibala" (Hannibal Rising) sa Gasparom Ulielom i "Imperator" (Emperor) sa Tomi Li Džonsom, kao i rad na višestruko nagrađivanoj seriji "Šest stopa pod zemljom" (Six Feet Under).

Foto: Pumainatank

Režiser Piter Veber

Glavne uloge u filmu "Dragn" poverene su talentovanim glumcima: Džejms Paktson (James Paxton), poznat po ulogama u serijama poput "Eyewitness" i "Texas Rising".

Lili Krug (Lilly Krug), nemačka glumica koja se proslavila filmovima "Shattered" i "Every Breath You Take".

Foto: Pumainatank

 

Karlos Bardem (Carlos Bardem), španski glumac i brat Havijera Bardema, prepoznatljiv po svom radu u filmovima poput "Cell 211" i seriji "Narcos: Mexico".

Alis Pagani (Alice Pagani), italijanska glumica koja je stekla slavu ulogom u seriji "Baby" i filmu "The Poison Rose".

Foto: Pumainatank

 

Jadran Malković (Jadran Malkovich), perspektivni glumac iz regiona, koji je već ostvario zapažene uloge na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Foto: Pumainatank

 

Adam Davenport, američki glumac, reditelj i producent, čiji inovativni pristup filmu donosi svežinu u svaku ulogu koju tumači.

Film "Dragn" obećava da će biti ne samo vizuelno spektakularan, već i duboko promišljen komentar o sudaru ljudskosti i tehnologije, a Palata umetnosti Madlena će svojim prepoznatljivim ambijentom dodatno obogatiti ovo jedinstveno filmsko ostvarenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Selaković se sastao potpredsednikom Vlade Crne Gore Budimirom Aleksićem
Politika

Selaković se sastao potpredsednikom Vlade Crne Gore Budimirom Aleksićem

Ministar kulture Nikola Selaković sastao se danas sa potpredsednikom Vlade Crne Gore za obrazovanje, nauku i odnose sa verskim zajednicama Budimirom Aleksićem, koji boravi u službenoj poseti Republici Srbiji, a na sastanku je istaknuta zajednička spremnost na unapređenje bilateralne saradnje u obostranom interesu.

10.09.2024

13:49

TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)
Live TV

Putin može da upotrebi šta hoće u Kursku bez da odgovara za to! Rusi mogu da iskoriste bilo šta na svojoj teritoriji da bi očistili neprijatelja! (VIDEO)

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da će zbog kašnjenja zapadnih saveznjika u isporuci vojne pomoći, Ukrajina početi da proizvodi sopstveno oružje pod zemljom. Ovu informaciju komentarisao je magistar naftno-gasnog inženjerstva Nebojša Obrknežev tokom gostovanja u "Info jutru" Informer TV.

10.09.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija