• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

12.09.2024

22:46

Informer na pretpremijeri predstave "Lu" u Odeonu! Zavirite u najmodernije pozorište u regionu (FOTO)

Informer

Kultura

Informer na pretpremijeri predstave "Lu" u Odeonu! Zavirite u najmodernije pozorište u regionu (FOTO)

Podeli vest

Večeras je u Beogradu održana pretpremijera predstave "Lu" u pozorištu Odeon koja je autorsko delo Željka Mitrovića, direktora i vlasnika Pink Media Grupe.

Željko je pred početak predstave rekao da je veoma uzbuđen i da mu je drago što je pozorište Odeon konačno počelo sa radom.

Sve je spremno, radili smo veoma detaljno i verujem da smo stigli sve da uradimo. Beograd i Beograđani zaslužuju ovakav kulturni događaj - rekao je Mitrović.

Na pripremi mjuzikla "Lu", idejni tvorac Željko Mitrović je sa svojim timom, ali i ansamblom glumaca i plesača, radio više od godinu dana.

Foto: informer.rs

 

Predstava "Lu", u režiji Željka Mitrovića i Marka Jovičića, donosi priču o Princu Tame, Luciferu, iz potpuno drugačijeg ugla. Lucifer je po kazni poslat na Zemlju, među ljude. Ali postoje likovi koji mogu da iznenade i samog Lucifera. Kad pokuša da kupi dušu opštinskog funkcionera Srbe i usput se zaljubi u njegovu sestru Veru, Lucifer ne može da veruje šta ga je snašlo. Shvata šta je ljubav – da zbog nje žene plaču, a muškarci piju i lažu da ne plaču. I Lu je upao u tu klopku i mora da se izbori sam sa sobom, jer ako pokaže slabost - gubi sve što je Princu Tame važno.

Foto: informer.rs

 

Uz neverovatan glumački ansambl predvođen Žarkom Dimoskim, Markom Markovićem, Stojanom Đorđevićem, Miljanom Prljetom i Vesnom Paštrović, koreografije od kojih zastaje dah i uz do sada neviđenu tehnologiju koja će se koristiti u pozorištu budućnosti, nema sumnje da će predstava "Lu" oduševiti publiku i naterati je da se iznova vraća u Teatar Odeon. 

Foto: informer.rs

 

Za bogatstvo jedinstvenog audio-vizuelnog doživljaja Teatar Odeon pruža tri različita iskustva – bioskopsku projekciju, pozorišnu predstavu i svojevrstan rok koncert.

Teatar Odeon ima kapacitet od 700 mesta, a pozorišna sala kao i hol urađeni su po najsavremenijim i najvišim svetskim standardima.

Kako izgleda pozorište Odeon pogledajte u galeriji na kraju teksta:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine
Hronika

"Tvoja soba još uvek miriše na tebe!" Neutešna majka Dalibora, ubijenog u masakru u Duboni: Odavno te nema u san da mi dođes sine

Porodice devetoro mladih ljudi koji su izgubili živote u masakru koji je izvršio Uroš Blažić u Malom Orašju i Duboni, 4. maja prošle godine, i dalje se nose sa neizmernom tugom i gubitkom. Danijela Vujić, majka Dalibora Todorovića, redovno izražava svoju tugu putem društvenih mreža, delujući kao primer snage i izdržljivosti u teškim trenucima.

12.09.2024

20:35

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!
Srbija

(VIDEO) Kad ministarka zavrne rukave i prione na posao!

Ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Pirot, gde je posle razgovora sa gradonačelnikom i obilaska Doma zdravlja i vrtića "Crvenkapa" posetila i porodicu Kostić u u pirotskom prigradskom selu Krupac.

12.09.2024

17:49

Ko se još ovako igra? Ima ih...
Srbija

Ko se još ovako igra? Ima ih...

Prvi učitelji se nikada ne zaboravljaju i dobro se pamte njihove lekcije. A inicijativu jednog učitelja iz Kovina pre deceniju i po tamo su rado prihvatili i odrasli, i evo šta svake godine rade.

12.09.2024

10:45