• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.09.2024

18:36

Ko je glumac čija je ćerka nestala? Javnost se podigla na noge zbog njegovog apela, a evo kako se proslavio

ATAIMAGES

Kultura

Ko je glumac čija je ćerka nestala? Javnost se podigla na noge zbog njegovog apela, a evo kako se proslavio

Podeli vest

Glumac Petar Zekavica hitno se danas oglasio na društvenim mrežama zbog nestanka ćerke Sofije. On apeluje na sve koji su primetili njegovu nasledicu da se jave njemu ili policiji. Apel su podelili mnoge njegove kolege Milan Marić i Nikola Kojo.

Petar Zekavica iza sebe ima više od 80 filmova i serija, a iako je rođen u Beogradu, proslavio se u Rusiju. Prvi put u karijeri glumio je na srpskom jeziku u seriji "Državni službenik".

 

- U Moskvu sam stigao sa 13 godina. Otac je otišao tamo da radi, ubrzo zatim je izbio rat u Jugoslaviji i nije bilo smisla vraćati se za Beograd. Moja priča liči na mnoge priče naših ljudi po belom svetu iz tog vremena. Oduvek sam želeo da se bavim glumom, ali dugo nisam sebi to mogao da priznam. Nisam imao novca za studije. Glumu sam upisao tek kad sam završio političke nauke. U Rusiju sam se vratio 2002. i prvo sam snimao kratke i dokumentarne filmove. Moja karijera počinje 2004, kada sam dobio svoju prvu ozbiljniju ulogu u velikoj seriji "Draga Maša Berezina", gde sam tumačio ulogu manijaka - serijskog ubice - pričao je za Kurir Petar.

Foto: ATAIMAGES

 

On ima dvoje dece, a otkrio je i svoje poreklo:

- Zekavice su iz Novog Pazara. Mama je rođena u Rijeci, a otac je Srbin iz Like. A ja sam klinac s Dorćola, iz Dobračine. Tu je prošao najlepši deo mog detinjstva.

 Petar je igrao s ćerkom Sofijom u seriji i filmu "Vera".

- U Rusiji imam dvoje dece, Sofiju i Zahora, koji žive u Moskvi. Sofija je već imala ulogu u našem filmu, zapravo imali smo zajedničku scenu. Glumila je sa doajenima našeg glumišta, poput Nikole Koja. Pamtiću to snimanje po velikoj tremi koju sam osećao zbog njenog glumačkog debija. Kada je otac prvi put u kadru sa ćerkom, veliko je uzbuđenje, pratio sam je krajičkom oka - ispričao je Zekavica.

Podsetimo, Petar Zekavica se danas oglasio na društvenim mrežama povodom nestanka svoje maloletne ćerke. Više o tome pročitajte OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)
Live TV

Da li će woke kultura uništiti srpsku narodnu tradiciju? Zagovornici ovog modernog pogleda na svet prvi krše pravila za koja se zalažu! (VIDEO)

Da li woke kultura može da ugrozi srpsku tradiciju? Šta je uopšte woke kultura o kojoj je govorio i predsednik Aleksandar Vučić u Njujorku? Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su javni komentator Biljana Šahrimanjan Obradović, urednik "Optimist magazina" Predrag Azdejković i narodni poslanik SNS Nebojša Bakarec.

29.09.2024

19:38

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!
Planeta

(VIDEO) Nova zverka iz Kine! Ovo nemaju ni Rusi!

Kina je nedavno otkrila najnoviju nadogradnju svog glavnog borbenog tenka Tip-99, poznatog kao ZTZ-99B, koji sadrži napredni GL-XX APS sistem, koji uključuje 2 bacača APS projektila i 4 APS radara za kontrolu vatre.

29.09.2024

18:55

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija