• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.10.2024

11:28

(FOTO) Nećete verovati ko je otac Sergeja i Baneta Trifunovića! Svi ga znate iz ove kultne serije, a o sinovima kaže samo jedno

Aleksandar Jovanović Cile

Kultura

(FOTO) Nećete verovati ko je otac Sergeja i Baneta Trifunovića! Svi ga znate iz ove kultne serije, a o sinovima kaže samo jedno

Podeli vest

Sergej Trifunović je poslednjih dana u žiži javnosti jer je svoju suprugu Isidoru prijavio za nasilje, a njegov rođeni brat Bane je takođe glumac. Njihovog oca Tomislava Trifunovića domaća publika pamti po ulozi u kultnoj seriji koju svi vole.

Replika "Pij Đoko kafu", kojom mu se obraća pokojni kolega Miša Janketić, živi i danas, pa je njegov lik kurira jedan od omiljenih iz serije "Srećni ljudi" scenariste Siniše Pavića.

- Ljudi se sećaju baš tog kurira Đoke, a ima toliko sjajnih i dobrih likova. Dešava se još da me sretnu i prepoznaju. A to nekad godi malo i sujeti, da se ne lažemo. Svi smo mi manje ili više sujetni. I mi glumci smo ludi. Čovek sam i ništa mi nije strano što je ljudsko - rekao je Tomislav jednom prilikom za medije o svojoj ulozi i dodao:

Foto: Printscreen/Youtube

Tomislav kao kurir Đoka u seriji "Srećni ljudi"

- Tu seriju pamtim kao drugo vreme kada se sve drugačije radilo. Sada nam se posle toliko godina čini da je sve to bilo i bolje. Postojao je drugi sistem rada. Iako je gluma - gluma, i tu ima promena. Nostalgičan sam, prvo se čovek seća kako je u to vreme bio mlad. Normalno je da mi se sve čini lepšim kad sam bio mlad i u punoj snazi.

Njegovi sinovi Sergej i Branislav, krenuli su očevim stopama, a kako je jednom prilikom rekao ponosan je na njih dvojicu.

Foto: Shutterstock/ATA images

Bane i Sergej Trifunović

Vrlo sam ponosan na sinove jer mislim da su oni svako na svoj način napravili dobre karijere i to me posebno raduje. Oni su maltene odrasli u pozorištu. Od malih nogu su me pratili, a jedno vreme smo u Kruševcu stanovali na sto metara od pozorišta tako da su više vremena provodili tamo nego kod kuće. Obojica su izabrali taj put, a vreme je pokazalo da su napravili pravi izbor. Nisu postali glumci samo zato što im je tata glumac, nego su pokazali da imaju i neke druge kvalitet - ispričao je glumac.

Sa starijim sinom Sergejem, Tomislav je glumio u filmu "Kad porastem biću kengur".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija