• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta/Informer.rs

06.12.2016

18:55

UBEDLJIVA PREDNOST! Bijonse predvodi u nominacijama za Gremi nagrade!

Showbiz

UBEDLJIVA PREDNOST! Bijonse predvodi u nominacijama za Gremi nagrade!

Podeli vest

Američka pop zvezda Bijonse predvodi u nominacijama za Gremi nagrade za 2017. godinu, sa devet nominacija uključujući za album godine "Lemonade", za pesmu i ploču godine sa "Formation"

Pevačica koja već ima osvojenih 20 Gremi nagrada takodje je prva umetnica koja je u istoj godini nominovana u pop, rok i ar-en-bi (RnB) kategorijama. 

Iza Bijonse su Drejk, Rijana i Kanje Vest sa po osam nominacija. 

Kao Bijonse britanska pevačica Adel takodje nominovana za album, ploču i pesmu godine. 

Za album godine Bijonsini i Adelini albumi "Lemonade" i "25" takmičiće se sa Drejkovim hitom "Views", albumom Džastina Bibera "Purpose" i iznenadjenjem u nominacijama, trećim albumom kantri pevača Sterdžila Simpsona "A Sailor's Guide to Earth".

Bijonsinih devet nominacija uključuju najbolju rok izvedbu (Don't Hurt Yourself sa Džekom Vajtom), pop solo nastup (Hold Up), rep nastup (Freedom sa Kendrik Lamar) i urbani savremeni album (Lemonade).

Sa 62 nominacije do sada Bijonsi je ženski izvodjač sa najviše nominacija u istoriji Gremija. 

Adel koja ima pet nominacija, nominovana je i za najbolji pop vokalni album ("25"), i pop solo nastup (Hello). 

Gremi nagrade biće uručene Los Andjelesu 12. februara 2017. 

Dejvid Boui koji je umro od raka januar ove godine, dobio je četiri nominacije za svoj poslednji album "Blackstar", uključujući za najbolji rok nastup, rok pesmu, album alternativne muzike, i najbolji tehnički izveden album.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!
rafal u prvog škaljarca

Optuženi negiraju krivcu, Turci bez pardona! Novi detalji istrage ubistva Jovana Vukotića u Istanbulu!

U postupku koji se pred sudom u Turskoj vodi protiv 18 optuženih za organizaciju i učešće u ubistvu Jovana Vukotića, među kojima su Radoje Živković, rođak Radoja Zvicera vođe "kavačkog klana", kao i Milan Vujotić izveden je novi dokaz, izveštaj veštaka o GPS uređaju koji je postavljen ispod belog "opela" u kom je 8. septembra 2022. u Istanbulu ubijen navodni vođa "škaljarskog klana".

07.05.2024

17:36

Sport

Žestoka kazna za Jokićevog saigrača
NBA

Žestoka kazna za Jokićevog saigrača

Džamal Marej je kažnjen zbog nesportskog ponašanja na meču Denvera i Minesote (106:80) u drugom meču polufinalne serije Zapadne konferencije NBA lige.

08.05.2024

07:32

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija