• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Radulović

29.07.2020

10:51

ŽIVOT GA NIJE MAZIO, a sada DOMINIRA! Mihajlo je na poslu ZAKOPČAN DO GRLA, a kad se skine SVIMA CAKLE OČI! (FOTO)

Showbiz

ŽIVOT GA NIJE MAZIO, a sada DOMINIRA! Mihajlo je na poslu ZAKOPČAN DO GRLA, a kad se skine SVIMA CAKLE OČI! (FOTO)

Podeli vest

Rano je ostao bez roditelja!

Voditelj i novinar Mihajlo Pavić svakog dana se uključuje u Jutarnji program TV „Pink“, a imali smo prilike da ga gledamo i u “Nacionalnom dnevniku”. On je svojevremeno za Story pričao o periodu provedenom u internatu za nezbrinutu decu pošto je rano ostao bez roditelja.

IZGLEDA KAO BOMBA! Marina Visković je PRELEŽALA KORONU, a sada posetila KLINIKU - poželela je ovo da PROMENI NA SEBI! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihajlo Pavic (@mihajlopavic) on May 15, 2020 at 4:39am PDT

 

- Posle prve godine srednje škole, iz porodice staratelja, koji su nakon bakine smrti par godina brinuli o meni, prešao sam u internat za nezbrinutu decu. Tada nastupa najteži period u mom životu, jer se po prvi put suočavam sa činjenicom da sam na ovom svetu potpuno sam. Jedno vreme u meni je postojao strah da će svi ljudi koje volim pre ili kasnije otići i napustiti me – ispričao je Mihajlo.

Verica Rakočević živi u KONTEJNERIMA na Avali?! Otkrila sve detalje, OVO samo ona ume - VIDITE LUKSUZ!

Pored svoje profesionalnosti, njegov izgled je takođe zaslužan za simpatije koje gledaoci pokazuju kada ga ugledaju na malom ekranu. Iako ga uvek vidimo zakopčanog do grla, ne sumnjamo da je vrlo opušten jer ispod košulje krije izvajano telo, ali i par pirsinga na bradavicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihajlo Pavic (@mihajlopavic) on Jul 22, 2019 at 7:20am PDT

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija