• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2020

07:43

ISTA OTAC! Goran Bregović ima VANBRAČNU ĆERKU ŽELJKU - Živi u AUSTRIJI, bavi se OVIM, a njena ćerka je POVUKLA NA DEDU talentom!

Showbiz

ISTA OTAC! Goran Bregović ima VANBRAČNU ĆERKU ŽELJKU - Živi u AUSTRIJI, bavi se OVIM, a njena ćerka je POVUKLA NA DEDU talentom!

Podeli vest

Toliko liče

Goran Bregović uživa u velikom bogatstvu, ali i u braku sa Dženanom Sudžukom sa kojom ima tri ćerke

BIZARNO! Gospođa Pavlović OCENJUJE vaše POLNE ORGANE - OD nje zavisi KAKVI ĆETE BITI U SE*SU, a usluga košta - ŠOK!

 

 

Poznati muzičar postao je otac pre venčanja sa manekenkom, kada je vezi sa Jasenkom dobio ćerku Željku, o kojoj se malo zna.

"Draga Laura, ti si tako slatka, ali..." MARIJA ŠERIFOVIĆ OPSOVALA SUDIJU zbog kojeg je Nole diskvalifikovan! BAŠ JE BESNA

Bregi se ljubav desila sa Sarajkom Jasenkom koja se bavila plesom, a rođenje ćerke desilo u ranim dvadesetim.

 

 

Najstarija naslednica Gorana Bregovića ima dvoje dece, živi u Austriji, a njena ćerka je povukla gene na dedu. Naime, Željkina mezimica svira klavir na šta je mama posebno ponosna.

BONUS VIDEO:

POZNATI ŠERUJU: Zavirite u najsvežije detalje iz života naših poznatih ličnosti!

OVA GUZA RADI NEŠTO MNOGO BEZOBRAZNO! Zašto milioni ljudi uvek iznova gledaju ovaj snimak?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija