• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/Informer.rs

22.12.2020

11:15

PAMELA ANDERSON OBJAVILA TVIT NA SRPSKOM I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Poslala poruku SRBIMA, a evo o ČEMU SE RADI /FOTO/

Showbiz

PAMELA ANDERSON OBJAVILA TVIT NA SRPSKOM I NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA! Poslala poruku SRBIMA, a evo o ČEMU SE RADI /FOTO/

Podeli vest

Pamela Anderson objavila je na društvenim mrežama jedan post i to na ćirilici, što je njene fanove u Srbiji oduševilo

Glumica i bivša Plejboj zečica bila je ikona devedesetih, a sada je ponosna na sve što je postigla tokom karijere.

"Voždovačka galerija", napisala je na Tviteru.

Inače, "Voždovačka galerija" organizuje u periodu od 8. do 25. decembra izložbu posvećenu upravo Pameli. Izložba će biti održavana u Umetničkom prostoru "U10" u Beogradu, a iza ove izložbe stoje autorke Milica Mijajlović i Nuše Hervans.

 

 

Projekat nosi naziv "Pretvaram grudi u drveće, kitove i okeane" i otvorena je isključivo za individualne posete. Naziv izložbe inspirisan je čuvenom rečenicom Pamele Anderson iz 1995. godine, kada je organizaciji PETA poručila:

"Zaista bih volela da skrenem pažnju na važnije stvari od mojih grudi i mojih momaka. Možemo li da se udružimo? Bila sam ljubitelj životinja i član PETE od kad sam bila dete i slala sitan novac kao prilog, i oduvek sam želela da budem više uključena. Molim Vas, iskoristite me."

I autorke izložbe podsećaju na ovu Pamelinu rečenicu, inspirisane najvećom tabloidnom zvezdom tadašnjice koja je rešila da svoje telo proda - ali pod njenim uslovima. Uslovi su bili da, dok njene slike, priče, silikoni, kosa, tetovaže i ljubavnici cirkulišu internetom i štampom, ona ima priliku da govori o stvarima do kojih joj je stalo, što je ukratko bilo - spasite planetu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera Bandera

pre 3 godine

E ove vesti smo dugo čekali, to nam daje nadu za lepu budućnost. Princeza je to!!! Njoj je princ Crne Gore, njegovo kraljevsko lažnjaštvo- Stefan Crnojević, stavio...mač na rame i uveo je u red plemkinja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija