• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.04.2021

18:13

PEVAČICU ZNAMO PO SLAVNOM NADIMKU, ALI KONAČNO JE ISPLIVALA ISTINA! Da li znate ko ju je i kada PRVI nazvao Džej Lo?

Showbiz

PEVAČICU ZNAMO PO SLAVNOM NADIMKU, ALI KONAČNO JE ISPLIVALA ISTINA! Da li znate ko ju je i kada PRVI nazvao Džej Lo?

Podeli vest

Dženifer Lopez (51) svoj nadimak Džej Lo koristi na društvenim mrežama i godinama je njen zaštitni znak po kome je prepoznatljiva

Dao joj ga je pokojni reper Hevi D (Heavy D) koji bi je, dolazeći u studio zbog njenog prvog albuma On the 6 iz 1999. godine, zvao Dženi-Lo, Dženifer-Lo ili Džej.Lo, otkrila je pevačica za američki magazin.

Svoj je drugi album iz 2001. godine nazvala upravo tako, Džej.Lo.

- Verujem da se tada "primio" u javnosti - rekla je pevačica.

Glumica Džudi Grir, koja je sa Lopezovom glumila u filmu iz 2001. godine, takođe se prisetila nastanka slavnog nadimka.

- Na snimanju su je svi zvali Džen-Lo, nadimak Džej Lo još nije postojao. Volim da mislim da je to sve počelo tamo, u tom studiju u Kaliforniji. Sigurna sam da nije, ali mogu da se pretvaram da sam bila tamo na samom početku - rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija