• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

12.06.2021

09:57

MARINA TUCAKOVIĆ SE PORED KARCINOMA BORI I SA OVIM: Zbog bolesti sam završila u KOLICIMA!

Showbiz

MARINA TUCAKOVIĆ SE PORED KARCINOMA BORI I SA OVIM: Zbog bolesti sam završila u KOLICIMA!

Podeli vest

Marina Tucaković (67) kaže da je zbog dijabetesa završila u kolicima!

Naša najpoznatija hitmejkerka od 2018. godine bori se sa rakom dojke, a sada joj život zagorčava i šećerna bolest.

Foto: printscreen

Marina Tucaković

Ne odustaje od provoda

- Pored kancera, imam i dijabetes, koji mi je udario na stopala, pa ne mogu da stojim na nogama. Zato moram da se krećem u kolicima. Zdravstveno stanje mi je promenljivo, nekada sam bolje, nekada lošije, kako koji dan... Hemioterapije teško podnosim, a u lekovima za smirenje nalazim snagu da nastavim dalje - priča Marina za Informer i dodaje da uprkos svim problemima nije klonula duhom:

- Tipična sam škorpija u horoskopu. Može da mi bude i pet puta gore, ali ja ne odustajem od provoda. Dešava mi se tu i tamo da padnem, ali se uvek podignem.

Žena koja je napisala najveće hitove na našoj estradi probala je na sve načine da pobedi tešku bolest.

- Verujem u hemioterapiju, ali i u alternativnu medicinu. Preko prijatelja iz Bosne nabavljala sam neke trave i dugo sam ih pila. Čim sam još živa, znači da ima nečeg što me drži i tera da guram dalje. Doktori mi kažu da su mi rezultati bolji nego pre. Trudim se da sve što mi se dešava sagledam realno, onda je mnogo lakše - iskrena je Tucakovićeva.

Foto: printscreen

Marina Tucaković

Da sebi oduška

Bez obzira na ozbiljno zdravstveno stanje, Marina nikako ne može da se oslobodi svog najvećeg poroka - cigareta.

- Ne pušim dve pakle kao ranije, ali zapalim poneku. Šta ću, ne mogu bez cigareta, one me opuštaju. Volim i rakijicu da popijem, ali samo jednom mesečno jer ne smem češće - kaže Marina.

Čula sam da je Ceca batalila karijeru

Uprkos teškoj bolesti, Marina se nije odrekla posla, pa s vremena na vreme piše tekstove za naše najveće zvezde, poput Cece Ražnatović.

- Pre nekoliko dana pozvala sam Cecu i pitala je da li je istina da je odustala od karijere, jer sam tako čula. Ona mi je na to odgovorila: "Svašta! Ko ti je to rekao?" Poslala mi je da preslušam nekoliko melodija za njene nove pesme i da za njih napišem tekstove - otkriva Tucakovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Beca

pre 2 godine

U sad će cene biti astronomske. A hitovi nikad bolji.

yxian

pre 2 godine

Prizivala je sama sebi tugu kroz te tuzne i preteske tekstove koje mnogi nazivaju hitovi.To su kukumavke i zalopojke.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija