• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.06.2021

06:00

VRATILA SE NA POSAO 4 MESECA POSLE IZNENADNE SMRTI MUŽA! Tijana Jevtić sa osmehom na licu u programu uživo!

printscereen RTS

Showbiz

VRATILA SE NA POSAO 4 MESECA POSLE IZNENADNE SMRTI MUŽA! Tijana Jevtić sa osmehom na licu u programu uživo!

Podeli vest

Novinarka RTS-a Tijana Jevtić, koja je zimus ostala bez supruga, plivačkog trenera Srđana Filipovića, vratila se poslu.

Ona je zablistala u RTS-ovoj emisiji, a pojavila se sa puštenom kosom i u plavoj odevnoj kombinaciji.

Na sebi je imala i diskretan nakit, koji se odlično uklopio u njeno novo izdanje.

Njen suprug je, podsetimo, preminuo iznenada, u snu, u 49. godini, od posledica srčanog udara.

- Imao je ogromne ideje za budućnost. Kad bi poželeo da ceo dan sedi i gleda u more ispijajući kafu, priuštio bi to sebi. Ne znam kako će moj život nadalje izgledati, verujem da će vreme uraditi svoje i da ću nekako naučiti da živim sa bolom. Radiću sve onako kako smo se dogovorili i planirali, ostvarujući zajedničku zamisao kako naš život treba da izgleda. A da on samo fizički nije tu, uz nas - kazala je Tijana nedavno.

Foto: printscreen/facebook/tijana jevtić

Otkrila je tada da je najgori trenutak bio kad je posle 19 dana iščekivanja morala na aerodromu da preuzme telo, a dok je čekala dopremanje tela, nije se desilo da bude sama.

- Želela sam da samo konačno stigne i da se i on i ja smirimo. I kad se to dogodilo, bila sam srećna jer je napokon našao svoje mesto. Sad mogu da odem kod njega kad poželim. Tih dana kroz kuću mi je prošlo više od dve stotine ljudi, od mojih drugara iz osnovne i srednje škole, sa fakulteta, naših prijatelja. Naš zajednički prijatelj, koji se i sam snašao u sličnoj situaciji, rekao mi je: "Nije dobro i nikad neće ni biti, ali se čovek nauči da živi sa tim bolom", dok mi je drugar kardiolog objasnio da i da sam bila kraj njega, ništa ne bih mogla da uradim, pošto je udar bio izuzetno masivan. Sad više ništa ne može da me uplaši, smrt je za mene postala normalna stvar. Nikad je se nisam plašila, ali nisam ni očekivala da treba tako da izgleda: da smo danas pričali, a da ga sledećeg jutra nema. Ne postoji kraj sveta odakle me prijatelji i njegove kolege nisu kontaktirali, a mnoge od njih ni ne znam. Takve stvari me čine još ponosnijom, i potvrđuje da ima ljudi koji su uz mene. Bila sam sama samo poslednje noći pred sahranu, želela sam da se od njega tako oprostim - dodala je tom prilikom za "Gloriju".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija