• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

15:07

BRITNI SPIRS POSLALA SNAŽNU PORUKU SVIMA! Pevačica se OVIM REČIMA oglasila na Instagramu, pa spomenula OSVETU!

Showbiz

BRITNI SPIRS POSLALA SNAŽNU PORUKU SVIMA! Pevačica se OVIM REČIMA oglasila na Instagramu, pa spomenula OSVETU!

Podeli vest

Britni Spirs se oglasila objavom na Instagramu nakon što se njen otac Džejmi Spirs povukao sa mesta njenog staratelja

Pevačica je sa obožavaocima podelila fotografije sa jednog od svojih nastupa na kojima je snimljena sa australijskom reperkom Igi Azelijom uz zanimljiv opis.

- Igi i ja na pozornici. Bilo je zabavno raditi sa tako snažnom ženom poput nje... Bog te blagoslovio i hvala na lepim rečima. P.S. Iako je naziv pesme "Pretty Girls", mislim da je koncept ipak nešto kao osveta šmokljana - napisala je Britni Spirs i u opisu objavljenih fotografija pa je rečju "osveta" privukla pažnju fanova.

Pratioci su pevačici u komentarima pisali da se sećaju ovog nastupa i da je jako lepo videti na pozornici. Mnogi su joj poručili da je napokon slobodna i njenu objavu povezali sa njenim prethodnim tvrdnjama kada je rekla da neće nastupiti sve dok je pod očevim starateljstvom.

"Tako sam srećan zbog tebe, spasićemo te", "Još jedna pobeda", "Uskoro ćeš biti u potpunosti slobodna", samo su neki od komentara. Javila se i Igi koja je Britni poručila da je obožava i da je "previše genijalna za ovaj svet" koji je ne shvata.

Džejmi Spirs je nedavno zatražio od suda u Los Anđelesu da u potpunosti prekine njegovo 13-godišnje starateljstvo nad pevačicom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija