• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

27.10.2021

09:11

REPUBLIKANCI NAPALI GLUMCA ZBOG UBISTVA! Boldvina stigla karma jer je prozivao Trampa

Reuters

Showbiz

REPUBLIKANCI NAPALI GLUMCA ZBOG UBISTVA! Boldvina stigla karma jer je prozivao Trampa

Podeli vest

Glumac Alek Boldvin (64) našao se na udaru republikanaca, koji veruju da je ubio Halinu Hačins (42) na snimanju filma "Rust" jer ga je stigla karma zbog prozivki na račun bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa!

Holivudski superstar godinama je imitirao Trampa u emisiji "Saturday night live".

Nagazila ga
Alek je četiri godine prikazivao Trampa kao zlog ubicu, ovo je poetska pravda

Republikanka Kendas Ovens

TV voditeljka, glumica i republikanka Kendas Ovens među prvima se oglasila na Instagramu.

"Alek Boldvin je proveo četiri godine prikazujući Donalda Trampa i njegove pristalice kao zle ubice. Ovo što mu se sada desilo bio bi pravi primer poetske pravde, samo da nije stradala nevina žena", napisala je ona i izazvala burnu reakciju Boldvinove ćerke Ajrland:

Foto: AP PHOTO

Donald Tramp

"Žena je izgubila život. Tvoji komentari, neinformisanost i neznanje povređuju ljude. Nemaš pojma o čemu pričaš i pišeš, kao i obično. Poštujem svačije mišljenje, ali neka me odmah otprate svi koji podržavaju klovnove poput Kendis!"

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NASILJE u porodici, ALKOHOLIZAM, tuče, NEKONTROLISANI BES! Tužne su uloge iz PRIVATNOG ŽIVOTA slavnog Aleka Boldvina! /Foto/
Estrada

NASILJE u porodici, ALKOHOLIZAM, tuče, NEKONTROLISANI BES! Tužne su uloge iz PRIVATNOG ŽIVOTA slavnog Aleka Boldvina! /Foto/

Posle ubistva direktorke fotografije Haline Hačins i ranjavanja reditelja Hoela Souze, na setu filma "Rust" u Novom Meksiku, za Aleka Boldvina, poznatu holivudsku zvezdu, više ništa neće biti isto. Istraga je još uvek u toku, jer nikome nije jasno kako je Boldvin mogao da ubije i rani kolege iz pištolja - rekvizita koji mu je dat za snimanje scene. ​Svi svetski mediji prenose da se Alek Boldvin oseća očajno, da je van sebe, i da prolazi tešku psihičku krizu

24.10.2021

14:57

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija