• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.10.2021

12:44

SKANDAL! Misica Valentina Petrović koja je pokazala dvoglavog orla NASTAVLJA DA SE BORI ZA TITULU

printscreen instagram

Showbiz

SKANDAL! Misica Valentina Petrović koja je pokazala dvoglavog orla NASTAVLJA DA SE BORI ZA TITULU

Podeli vest

Misica Valentina Petrović koja je izazvala skandal na izboru za Mis interkontinental u Egiptu tako što je pokazala simbol "velike Albanije", nastaviće da se bori na takmičenju

- Nakon iscrpnih razgovora unutar kompanije Miss Yu, i uzimanja u razmatranje svega što se desilo proteklih dana, te konsultacije sa vlasnicima izbora Miss Interkontinental, doneli smo odluku da predstavnica Srbije Valentina Petrović ipak nastavi sa takmičenjem. Iako je prvobitna ideja bila da se ona vrati sa ovog izbora zbog svog nesmotrenog poteza, sagledavanjem cele slike došli smo do zaključka da bi tim potezom samo Srbija bila na gubitku. Druga strana, zapravo lobi koji snažno podržava predstavnice Albanije i takozvane, nepriznate države Kosovo bi postigli svoj cilj i ako ništa drugo, bilo bi moralno pobednici izbora. U želji da ipak fokus stavimo na lepotu i lepe stvari koje ovakvi izbori promovišu, sa Valentinom smo odlučili da nastavimo da se borimo i pokažemo da smo jači od svega što se dešava, tako da je podržavamo svim srcem i želimo joj da postigne što bolji plasman na finalu u petak uveče u Šarm el Šejku - rekla je Vesna de Vinča.

Foto: printscreen

Valentina Petrović

Podsetimo, ona je lagala da je slučajno pokazala dvoglavog orla. 

Čačanka na toj slici pozira u hotelskoj sobi u Šarm el Šeiku sa misicom lažne države Kosovo Besom Čitaku i Albanije Frontinom Gaši i opet pokazuje znak albanskog dvoglavog orla! A samo dan ranije Valentina se pravdala da je to samo jednom učinila na žurci i da su joj sve smestile Šiptarke...

'Glupa spontanost'

"Bila sam na žurci i devojke su me u naletu euforije pozvale da se fotografišem. Stala sam pored njih, one su mi u brzini namestile ruke za slikanje. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost", pravdala se na Instagramu praznoglava lepotica.

Nakon lažnog opravdanja, kako bi umanjila gnev naroda, ona je medijima poslala i fotografiju na kojoj sa predstavnicama lažne države Kosovo i Albanije pokazuje tri prsta!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sd

pre 2 godine

Vesna,sram treba da vas bude! Ovakvim saopstenjem ste dokazali da pri izboru kandidatkinja pamet i opsta kultura devojaka nije potrebna. Nije ni cudo sto nas namagarce gde god da se pojavimo, jer je vama bitno da je devojka lepa i euforicna, i da se ne pokvari imidz kompanije koja je salje a ne zemlje koju predstavlja!!!? To sto ne zna sta i koga predstavlja, to vama izgleda nije problem. Zaista treba imati obraza i ovako nesto saopstiti. Sram bilo i vas i vase kompanije.

Hamus

pre 2 godine

To je i poenta, samo zamislite koliko mladih ljudi ce u Sr. napraviti istu stvar zbog svoje glup. i ne znanja, jos samo da postanu lideri pa nakon toga isporuce zemlju uz dogovor za MTV program + i par leviski, i koji profil na insta.. Čuj nije znala? Ima da zna?

Lazar

pre 2 godine

Ja bogme videh drugu fotografiju gde sve tri drže podignuta tri prsta

Van Halen

pre 2 godine

Ovo je takva strasna sramota sta mi saljemo da predstavlja nasu zemlju! Da li ova ima zavrsenu osnovnu skolu. Pod hitno je vratiti i poslati je u skolu da nauci koga predstavlja i sta je sta. Ovo je sramno i za Vesnu. Na sta ovo lici???? To nije ni malo naivna stvar, poslati tako jadno neobrazovanu devojku da predstavlja zemlju. Uzas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Magazin

Džet set

Srbija