• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug/24sata.hr/informer.rs

13.12.2021

12:50

LEPA KAO BOGINJA! Indijka ponela titulu MIS SVETA! (Video)

printscreen instagram/missuniverse

Showbiz

LEPA KAO BOGINJA! Indijka ponela titulu MIS SVETA! (Video)

Podeli vest

U izraelskom letovalištu Eilat, na 70. svetskom izboru za najlepšu ženu, izabrana je nova Mis sveta za 2021. godinu, 21-godišnja Harnaz Sadu, iz Indije...

Pobednica takmičenja Mis sveta Harnaz Sadu je iza sebe ostavila 79 takmičarki. Titulu prve pratilje osvojila je mis Paragvaja Nađa Fereira, dok je za drugu pratilju izabrana mis Južne Afrike, Lalej Msvane.

Krunu je Harnaaz uručila prošlogodišnja pobednica Andrea Meza.

Ove godine je fokusu globalno zagrevanje i svaka predstavnica na izboru je trebalo da pokaže kako svako od nas i malim promenama u ponašanju može da pomogne da se spasi naša planeta. 

Harnaz Sadu inače radi kao glumica, a najveća inspiracija joj je poznata Prijanka Čopra i majka koja je ginekloškinja, a uz koju još odmalena volontira u kampovima za devojčice obrazujući ih o higijeni. U slobodno vreme bavi se jogom, plesom, kuvanjem, jahanjem i igranjem šaha. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
457

pre 2 godine

Информер (велики српски лист на хрватском писму), по обичају, "сере". Само безверник може да каже глупост да је неко људско биће "лепо као Богиња". Да је уредник имао трунку укуса, написао би да је лепотица НАЛИК БОГИЊИ". То еје сасвим довољно да уљудно истакне изглед ет лепотице.

Hm

pre 2 godine

Ali ove "lepotinje" od sminke....... Gde nestade lepota sa trunkom sminke? Ovo je sminka sa trunkom lepote, poslednjih godina... Jadno..

dupeguz

pre 2 godine

Pa mogli ste i nasu da pokazete, da vidimo ko nas je predstavljao, kakvi ste vi to novinari, boze sacuvaj, jebo vam pas mater preglupu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija