• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

27.12.2021

08:00

VESNA ZMIJANAC POTROŠILA 8.000 EVRA NA PERIKE?! Pevačica ide na transplataciju kose - ovo je razlog?!

Showbiz

VESNA ZMIJANAC POTROŠILA 8.000 EVRA NA PERIKE?! Pevačica ide na transplataciju kose - ovo je razlog?!

Podeli vest

Vesna Zmijanac navodno ide na presađivanje kose u Tursku, jer već neko vreme navodno ima problema sa opadanjem kose, koja joj se do te mere proredila da mora da nosi perike da bi pristojno izgledala kad se pojavljuje negde u javnosti.

Kako Srpski telegraf prenosi, pevačica je na perike navodno potrošila čak 8.000 evra, a nije rešila problem, pa je odlučila da se podvrgne tretmanu transplantacije prirodne dlake, koja se veoma uspešno radi u Istanbulu.

Foto: Informer

Vesna Zmijanac sa perikom

Vesna je prvo kupila tri-četiri perike da bi prikrila nedostatak, ali, pored toga što je skupo plaćala najbolje perike i davala po nekoliko hiljada evra na njih, nisu joj odgovarale. Nakon dužeg nošenja one potpare glavu i veoma su neprijatne bez obzira na to što ostavljaju pristojan vizuelni efekat. Zato se Zmijančeva raspitivala o transplantaciji kose, koju u Turskoj veoma uspešno rade i potpuno ćelavim muškarcima. To jesu skupi i bolni tretmani, ali pevačica je posle dužeg razmišljanja i informisanja o svemu rešila da im se podvrgne - otkriva izvor blizak folkerki i nastavlja:

- U Istanbulu je na glasu jedna klinika koja je specijalizovana za ove zahvate i svi koji su bili odlazili su zadovoljni. Tako se i Vesna, koja je zbog problema s opadanjem kose potrošila mnogo para na kvalitetne perike, odlučila na ovo trajno rešenje. Četiri perike koje pevačica najčešće nosi joj je, inače, radio popularni vlasuljar iz beogradskog pozorišta, ali kako njihovo konstantno nošenje uzrokuje dodatne probleme s temenom glave, morala je da pronađe drugo rešenje - rekao je izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija