• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.S.

20.02.2022

18:32

ŠOK! VODITELJKA JUTARNJEG SE TAJNO VENČALA U CRKVI! Isplivale prve fotke sa intimne ceremonije, na njen stajling će vas ostaviti bez daha!

Printscreen/Instagram

Showbiz

ŠOK! VODITELJKA JUTARNJEG SE TAJNO VENČALA U CRKVI! Isplivale prve fotke sa intimne ceremonije, na njen stajling će vas ostaviti bez daha!

Podeli vest

Čestitamo!

Voditeljka jutarnjeg programa Anđela Đurašković udala se za dugogodišnjeg partnera Luku u septembru prošle godine, a sada su se venčali u crkvi.

Foto: Printscreen/Instagram

Anđela je za ovu priliku izabrala belo odelo, preko kog je obukla plavi sako, dok je njen izabranik obukao sivo odelo i belu košulju.

Ceremonija je bila intimna i njoj su prisustvovali samo najbliži, a mladenci nisu naročitu pompu pravili oko venčanja, već su na kraju samo na svojim profilima podelili slike i snimke sa venčanja.

Foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Anđela i Luka su pre dve godine dobili sina Mihajla, dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

- Prebačen je bio u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - rekla je voditeljka ranije.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija