• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hellomagazin.rs

25.03.2022

21:18

TUGA DO NEBA! Sin poznatog glumca potvrdio vest koja je mnogima naterala suze na oči!

Showbiz

TUGA DO NEBA! Sin poznatog glumca potvrdio vest koja je mnogima naterala suze na oči!

Podeli vest

Francuska filmska zvezda Alen Delon (86) odlučio se za eutanaziju, ne želeći da dočeka nemoć poznog doba, prenose mediji

Da ne želi da umre u mukama koje nose sa sobom godine života, glumac je i ranije govorio, a kako prenosi francuski medij "Le Point" to će dogoditi sutra (po lokalnom vremenu), a ova vest njegovim fanovima širom sveta teško je pala i naterala je mnogima suze na oči.

- Ostariti je sr*nje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, dignemo se na noge i osećamo se kao da je*eni gležanj boli. Muke su strašne - kazao je slavni glumac za francuske medije.

Foto: Reuters

Alen Delon

Sin slavnog glumca, Entoni Delon, potvrdio je ovu vest i otkrio da je ocu obećao da će biti uz njega onog dana kada odluči da umre.

- Kako starimo, imamo pravo otići u pakao tiho iz života, bez bolnica i injekcija - kaže francuski glumac i dodaje:

- Tačno je da sam ispratio mamu. Istina je da je odlučila da umre kako je i živela, odnosno kada to odluči, pa je izabrala eutanaziju. Kažem na sreću, jer je sve bilo spremno. Imali smo osobu... -  rekao je Entoni, pa dodao:
 
- Istina je da bi nam bilo teško da je držimo za ruku i gledamo kako je život napušta. Dakle, ne kažem da je poslednja noć bila laka, ali poslednji sati jesu zato što je otišla u miru - zaključio je Delonov sin.

Kada je 2019. godine doživeo moždani udar, Alen Delon je povratio snagu boraveći u Švajcarskoj, čije državljanstvo ima već duže od dve decenije, i svog francuskog utočišta u Dušiju. Retko se pojavljuje u javnosti i vodi miran i povučen život.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
E Alene

pre 2 godine

Zasto si toliko hrabar, da od nekoga, ko te bude "ubio", napravis "poznatog ubicu", zasto ostanes u ulozi, koju si imao celog zivota, nekog heroja, pa se ne ubijes sam? Plasis se? E, to je tvoje pravo lice, to si ti. Najobicniji, plasljivko, koji je neke lose stvari u svom zivotu, radio iz velikog straha. Budi iskren, pa bar to priznaj sebi, ako nisi svesta, a mislim da jesi. sa tim nije lako ziveti, kao sto se vidi iz tvog do danasnjih dana, a i ovim cinom, zivota.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija