• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

01.04.2022

13:53

ŠOK PREOKRET! Nakon što su saznali da je Brus Vilis BOLESTAN, organizatori Zlatne maline poništili NAGRADU

AP/Photo

Showbiz

ŠOK PREOKRET! Nakon što su saznali da je Brus Vilis BOLESTAN, organizatori Zlatne maline poništili NAGRADU

Podeli vest

Kao bomba odjeknula je vest u Holivudu da je glumac Brus Vilis (67) bolestan, tačnije da ima afaziju, koja predstavlja kognitivni poremećaj koji utiče na sposobnost osobe da komunicira i često se razvija kod osoba koje su pretrpele moždani udar. Ova dijagnoza uticala je na organizatore Zlatne maline

Oni su trebali Vilisu da dodele nagradu za najgore filmsko ostvarenje godine, što je njihova specijalnost, ali su promenili odluku nakon saznanja o bolesti.

Više o bolesti sa kojom se Brus Vilis borio godinama saznajte klikom na ovaj link.

 - Nakon dugog razmišljanja i razmatranja, Zlatna malina je donela odluku da ukine nagradu dodeljenu Brusu Vilisu zbog njegove nedavno objavljene dijagnoze. Ako je nečije zdravstveno stanje faktor u donošenju odluka i/ili učinka, priznajemo da nije prikladno dati mu nagradu -  poručili su organizatori u saopštenju.

Očigledno je da se ceo svet potresao zbog najave da se Vilis povlači zbog bolesti sa kojom se bori godinama. Glumčevo stanje se pogoršalo, a Vilis je imao probleme sa snimanjem filmova jer je uznapredovala.

Ova vest je potresla sve u Holivudu, kada su shvatili da jedna od najvećih glumačkih legendi više neće snimati filmove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

On ima veliku podršku od sadašnje supruge Eme, ali i bivše Demi Mur sa kojom ima decu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama! (VIDEO)

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija