• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.04.2022

09:53

NOVI SKANDAL! VIL SMIT POVUKAO ŠOK POTEZ! Nakon šamaranja, ovo niko nije očekivao - šta je ovom čoveku?!

Showbiz

NOVI SKANDAL! VIL SMIT POVUKAO ŠOK POTEZ! Nakon šamaranja, ovo niko nije očekivao - šta je ovom čoveku?!

Podeli vest

Glumac Vil Smit odbio je zahtev da napusti ceremoniju dodele Oskara nakon što je ošamario voditelja Krisa Roka, saopštila je juče Američka filmska akademija, a sada je on priredio novi šok svetu tako što izjavio da više nije član ove organizacije

- Moje ponašanje na 94. dodeli Oskara je bilo šokantno, ružno i bolno. Dajem ostavku na članstvo u Akademiji filmske umetnosti i nauke i prihvatiću sve daljnje posledice koje Odbor smatra prikladnim. Za promenu je potrebno vreme i ja sam predan da radim kako bih osigurao da nikada više ne dopustim da nasilje nadvlada razum - rekao je Smit u izjavi koju je za CNN podelio njegov publicista.

Foto: AP/Photo

Vil Smit

Dejvid Rubin, predsednik Akademije rekao je da oni prihvataju Vilov "odlazak".

IZJAVA VILA SMITA

- Direktno sam odgovorio na obaveštenje Akademije o disciplinskom saslušanju i u potpunosti ću prihvatiti sve posledice za svoje ponašanje. Moji postupci na 94. dodeli Oskara bili su šokantni, bolni i neoprostivi. Spisak onih koje sam povredio je dugačak. I to uključuje Krisa, njegovu porodicu, mnoge moje drage prijatelje i voljene, sve prisutne i globalnu publiku kraj malih ekrana. Izneverio sam poverenje Akademije. Ostalim nominovanima i pobednicima sam oduzeo priliku da slave i budu slavljeni za njihov izvanredan rad. Srce mi je slomljeno. Želim da vratim fokus na one koji zaslužuju pažnju svojim dostignućima i omogućim Akademiji da se vrati neverovatnom poslu koji radi na podršci kreativnosti i umetnosti na filmu. Dakle, podnosim ostavku na članstvo u Akademiji filmske umetnosti i nauke, i prihvatiću sve dalje posledice koje Odbor smatra prikladnim. Promena zahteva vreme i ja sam posvećen da radim kako bih osigurao da se nikada ne ponovim. u dozvoli da nasilje nadvlada razum - stoji u objavi glumca.

- Mi ćemo nastaviti sa našim disciplinskim postupcima protiv godpodina Smita zbog kršenja Akademijinih standarda ponašanja na sledećem zvanično sastanku borda koji jeb zakazan za 18. april.

Suspenzija, isključenje ili druge sankcije mogu biti odobrene na narednoj sednici odbora 18. aprila, navodi Rojters.

Smit se u ponedeljak izvinio Roku, Akademiji i gledaocima, i poručio da je "prešao liniju" „emotivno reagovao“ i da je "pogrešio".

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija