• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.zena/informer.rs

08.04.2022

20:08

KARIJERA VILA SMITA JE GOTOVA?! Gase mu projekte, a postoji sumnja da će morati da vrati Oskara!

Printscreen You Tube

Showbiz

KARIJERA VILA SMITA JE GOTOVA?! Gase mu projekte, a postoji sumnja da će morati da vrati Oskara!

Podeli vest

Glumac Vil Smit je ponovo glavna medijska atrakcija jer će danas u toku danas najverovatnije biti odlučeno da li će mu Oskar za najbolju mušku ulogu biti oduzet. Odbor Akademije je trebalo da donese odluku o potencijalnom disciplinskom postupku 18. aprila, ali zbog odstupanja Vila Smita iz grupe članova Akademije, proces odluke je ubrzan

Vil Smit sledeće godine neće biti prezenter na dodeli Oskara i neće biti taj koji će kolegi uručiti nagradu. Između ostalog dobro obavešteni izvori za "Deadline" navode da mu neće biti omogućeno prisustvo na filmskoj dodeli u budućnosti.

Po rečima glavnog urednika "Deadline" Dominika Patena članovi Akademije su u 18h (po našem vremenu) započeli virtuelni sastanak povodom oskarovske sudbine Vila Smita. Kako je naveo: "Nemaju mnogo opcija", aludirajući da je izvesno oduzimanje Oskara.

I dok članovi Akademije vagaju da li ili ne oduzeti Oskara Vilu Smitu, produkcijske i filmske kuće već su odlučile da više ne žele da sarađuju sa glumcem.

Reditelj Dejvid Lič, zadužen za novi Netflix-ov film "Fast and Loose" odlučio je do odstupi od projekta jer je glavna uloga poverena Vilu Smitu, piše "Hollywood Reporter".

Striming servis AppleTV+ koji je ove godine odneo nagradu za najbolji film, ostvarenjem "CODA", ove godine bi trebalo da objavi seriju "Emancipation" sa Vilom Smitom. Međutim, kompanija nije želela da komentariše da li će povući seriju ili zameniti glumca. Prema pisanju "Hollywood Reporter", navodno, ovo su potezi koji ukazuju da je karijera Vila Smita završena.

Iako se Vil Smit dva puta javno izvinio zbog udarca koji se odigrao na dodeli Oskara izgleda da izvinjenje neće biti dovoljno da vrati ugled koji je imao među filmskim i televizijskim kompanijama.

Podsetimo, Vil Smit je ošamario komičara Krisa Roka tokom uživo prenosa zbog šale na račun njegove supruge Džejde Pinket Smit.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 2 godine

Neverovatno koliku moc ima ta njegova zena nad njim. On se smejao vicu kao i ona a onda se ona uozbiljila i samo ga pogledala prekorno zato sto se smejao. I to kao da ga je podiglo, digao se i otisao da osamari voditelja bez i malo zastoja. A sada nesto pisu da nije ni thela da se uda za njega. Kao da je neko naterao. Strasna neka a ide od jednog do drugog.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija