• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.04.2022

10:11

ŠOK U EMISIJI! Bivši verenik Džej Lo odgovorio na vest o VERIDBI - faca koja se ne zaboravlja (VIDEO)

printscreen Twitter @Aaron_Lafond

Showbiz

ŠOK U EMISIJI! Bivši verenik Džej Lo odgovorio na vest o VERIDBI - faca koja se ne zaboravlja (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek rešili su da počnu ljubav iz početka, i to 18 godina nakon prvog pokušaja! Njen bivši verenik Aleks Rodrigez gostovao je u emisiji "Sunday Night Baseball" kod Majkla Keja gde je čuo vest o veridbi

 

 

 - Sjajna su vremena za sport. Imate novog Masters prvaka, počinju NBA doigravanja, bejzbol je u punom zamahu, ljudi se vere. Mislim, srećna su vremena u svetu - rekao je voditelj Rodrigezu.

Kada je ovo čuo, bivši verenik Džej Lo se nasmejao, a onda je odgovorio:

 - Sreća i mir u svetu je ono što tražimo- rekao je Aleks Rodrigez, a onda je na nekoliko sekundi zaćutao i nasmejao se u emisiji.

Rodrigez je gostovao u emisiji dva dana nakon što je u svetu odjeknula vest da se Dženifer ponovo verila za Bena Afleka.

Foto: reuters

Ben i Dženifer

Podsetimo, Aflek i Dženifer Lopez prvi put su započeli svoju romansu 2002. godine, verili su se, zakazali i venčanje, ali definitivno su se rastali 2004. godine. Aflek je u međuvremenu bio u braku sa glumicom Dženifer Garner, sa kojom ima troje dece, i od nje se razveo 2018, posle 13 godina braka. Kasnije je bio u vezi sa glumicom Anom de Armas.

Foto: Reuters/Danny Moloshok

Džej Lo i Aleks nekada

Dženifer je bila deset godina u braku sa pevačem Markom Entonijem. Razveli su se 2014. godine i iz tog braka imaju blizance. Pre nego što je Aflek ponovo ušao u njen život, bila je u ljubavi sa bejzbol zvezdom Aleksom Rodrigezom.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija