• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.04.2022

15:05

GAĐALA ME U GLAVU PIKSLOM, TELEFONOM, ŠTA JOJ PADNE POD RUKU! Džoni Dep na suđenju progovorio o MAJCI i teškom detinjstvu!

Tanjug/Jadranka Ilić

Showbiz

GAĐALA ME U GLAVU PIKSLOM, TELEFONOM, ŠTA JOJ PADNE POD RUKU! Džoni Dep na suđenju progovorio o MAJCI i teškom detinjstvu!

Podeli vest

Džoni Dep i njegova bivša supruga Amber Herd su se međusobno tužili, a na suđenju koje je otvoreno za javnost, glumac je otkrio i detalje o teškom odrastanju.

Glumac Džoni Dep je tužio bivšu suprugu Amber Herd za klevetu zbog članka iz 2018. godine, a koji je napisala za "Washington Post". U njemu je pisala o navodnom porodičnom zlostavljanju. Herd pak tuži Depa i traži 100 miliona dolara, navodeći da ju je omalovažio, kad ju je optužio da laže, a suđenje je otvoreno za javnost.

Nakon svedočenja ljudi iz njihovog okruženja, glumac je juče pred sudom izneo svoju stranu priče kada je u pitanju njegov turbulentan odnos s Amber Herd, a osim toga je progovorio o svom odrastanju, rekavši da ga je njegova majka Beti Su Palmer, koja je preminula 2016. godine, redovno zlostavljala. Međutim, tvrdi da je mnogo naučio od svojih roditelja, pogotovo o odgoju dece.

- Tačno sam znao kako odgajati decu kada je moja devojka Vanesa Paradis zatrudnela. Tačno sam znao kako odgajati decu, što je bilo potpuno suprotno od onoga što su moji roditelji radili. Nikada nemojte povisiti glas pred svojom decom, nikada. Ili vrištati reč "ne". Nikada svojoj deci nisam želeo da kažem "ne". Želeo sam da im pokažem da postoje opcije - rekao je tada.

Takođe je spomenuo verbalno zlostavljanje, prozivke i maltretiranje koje je doživeo od svoje majke, koju je opisao kao vrlo nepredvidivu.

- Iskoristila je svaku priliku da bude okrutna prema meni koliko god može da bude - rekao je glumac.

Nervozno se nasmejao dok se prisećao kako je na njega bacila pepeljaru koja ga je udarila u glavu, kako ga je gađala cipelama na visoku petu, telefonom, "šta god joj se tada našlo pri ruci".

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Džoni Dep

- U našoj kući nikada nismo imali neku vrstu sigurnosti ili zaštite, jedino što smo trebali da uradimo, bilo je držati se podalje od nje. Kad bi se ona razbesnela, nekog bi dohvatila, a to bih najčešće bio ja. Fizičko nasilje, fizičko zlostavljanje. To je bila konstanta. Svi smo bili pomalo šokirani. Kad bi prošla pored nas, automatski bismo pokušali da se zaštitimo jer nismo znali šta će se sledeće dogoditi - prisetio se Dep i ispričao kako je njegova majka njemu i njegovoj braći i sestrama davala okrutna imena. Njegovu sestru, čije je pravo ime Kristi, namjerno je zvala Vajolet jer se tako zvala majka njegovog oca, koju je Depova majka prezirala.

- Moja majka je prezirala roditelje mog oca. Baka se zvala Vajolet, pa je moja majka sestri govorila: "Dođi ovamo, Vajolet, uđi ovamo, Vajolet". Moja sestra Kristi vrlo je dobro znala da je to psihološko i emocionalno maltretiranje, ali je morala to da prihvati. Jednostavno morate prihvatiti tu bol - ispričao je Dep.

On je tad imao lenjo oko, pa je u jednoj fazi života morao da stavlja flaster preko svog zdravog oka kako bi pokušao da ojača ovo drugo. Majka ga je zbog toga nazivala pogrdnim imenima kako bi ga ponizila.

- Psihološko zlostavljanje bilo je gotovo gore od premlaćivanja. Premlaćivanje je samo fizička bol, a s njom naučite da se nosite, prihvatite je. Ali psihičko i emocionalno zlostavljanje je ono što nas je uništavalo - priznao je.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džoni Dep

Za svog oca, Džona Kristofera Depa, rekao je da je bio ljubazan, stoički čovek koji nikada nije izgubio živce ili napao Beti Su, sve do jednog dana kada je Depu bilo 15 godina, a on je tada otišao i više se nije vratio.

- Nisam shvatio kad je moj otac otišao. Jednog jutra je otišao na posao, spakovao stvari u automobil i otišao. Mama je došla kući s posla satima kasnije, oko 15.30 sati. Ušla je u kuću, zastala, pogledala oko sebe i nešto je osetila. Rekla nam je: "Vaš tatica je otišao. Otišao je, otišao je". Zatim je otrčala u njihovu spavaću sobu, pogledala u ormar, otvorila vrata i videla da njegove odeće i stvari više nema. Bila je uzrujana. Uzeo sam njen automobil i odvezao se do tatinog posla. Imao sam 15 godina i došao sam pred njega i rekao mu: "Slušaj, čini se da je neko ukrao svu tvoju odeću". On mi je odgovorio: "Da, završio sam. Ne mogu više. Ne mogu više tako da živim. Sada si ti glavni muškarac u kući..." Te mi njegove reči nisu baš najbolje sele. Nisam bio spreman da čujem te reči - ispričao je Dep na sudu.

Njegova majka je nakon toga patila od vrlo teške, teške depresije.

- Jednog popodneva sam zaspao i kada sam se probudio, ušao sam u dnevnu sobu i video svoju majku kako gotovo usporeno puzi. Znao sam da nešto nije u redu. Iz usta su joj potekle bale. Ulazna vrata su se otvorila, moj ujak i dva bolničara su ušli i bacili je na nosila, te je odvezli u bolnicu na ispiranje želuca. Progutala je mnoštvo tableta i pokušala da počini samoubistvo - rekao je slavni glumac.

- Ona je bila vrlo snažna žena, ali kad je izašla iz te bolnice, patila je od toliko duboke depresije, da je živela na kauču i spala na otprilike 30 kilograma. Te slike su mi se vrtele u glavi. Smatrao sam da je moj otac otišao na kukavički način. Bio sam duboko uznemiren zbog toga - priznao je Dep, prenosi Daily Mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija