• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.05.2022

20:28

DEKOLTE KAO MILION DOLARA! Poznata glumica istakla atribute u neverovatnoj kreaciji! (FOTO)

Showbiz

DEKOLTE KAO MILION DOLARA! Poznata glumica istakla atribute u neverovatnoj kreaciji! (FOTO)

Podeli vest

Atraktivna glumica Megan Foks prisustvovala je premijeri filma Good Mourning sa svojim izabranikom reperom Mašin Gan Kelijem

Senzualna crnka, koja neguje prilično seksi imidž otkako je u vezi sa muzičarem, nije odstupila ni ovog puta. Za crveni tepih opredelila za jednostavnu, ali vrlo efektnu kreaciju - haljina od šljokica je duga do poda i prati liniju tela, ali i maksimalno ističe njene atrubute.

U bjuti sferi, opredelila se za kosu u blagim talasima, dok je nude paleta dominirala u šminkanju.

Reper je bio obučen u komplat sa cvetnim dezenim, a podsetimo Megan je za "Glamour" progovorila i o svojoj ljubavi sa Kelijem, istakavši da veruje da ih je spojila sudbina:

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je Megan.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!
Politika

Srbija je jedina zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji! Vulin nakon BRIKS-a poručio: To Moskva veoma ceni!

Srbija je jedina zemlja u Evropi, zahvaljujući predsedniku Vučiću na prvom mestu, koja nije uvela sankcije Rusiji. To ceni Moskva, naravno i u ekonomskom i političkom smislu, ali na prvom mestu u istorijskom smislu, da istorija nije samo mrtvo slovo, da bliskost naroda nije samo priča iz bajki nego da to zaista postoji, poručio je potpredsednik Vlade RS Aleksandar Vulin, koji je predvodio delegaciju Srbije na samitu BRIKS-a u Kazanju.

28.10.2024

11:29

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija