• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2022

12:35

ŠOK PRIZNANJE BIVŠEG MUŽA VITNI HJUSTON: Ona se drogirala, a spavao sam sa Madonom

Showbiz

ŠOK PRIZNANJE BIVŠEG MUŽA VITNI HJUSTON: Ona se drogirala, a spavao sam sa Madonom

Podeli vest

Pevač Bobi Braun koji je svojevremeno živeo sa pokojnom Vitni Hjuston izazvao je veliki šok svojim izjavama u novom dokumentarcu

Bobi, koji je odmah nakon smrti Vitni Hjuston 2012. pokušao da proda scenario za film koji bi govorio o njihovom turbulentnom životu, konačno je dobio ono što je tražio jer je objavljen  dokumentarac "Biography: Bobby Brown" .

Pevač je priznao da je pre Vitni bio zaljubljen u Dženet Džekson, ali i da je spavao sa Madonom.

 - Šta me privuklo kod Dženet? Sve. Njen osmeh, telo, plesni pokreti... Dženet i ja smo raskinuli zato što ona nije mogla da bude sa muškarcem poput mene. Ja sam dečko iz kvarta, a njen otac (Džo Džekson) nije dopuštao da bude sa nekim poput mene - rekao je Bobi.

Veza sa Madonom

 - Jesam li spavao s Madonnom? Nije bilo spavanja. Jednostavno se dogodilo. Ne znam ni kako se dogodilo. Ona verovatno zna -  priznao je Bobi koji je otkrio i da je bio zavisnik o seksu.

Ipak, Braun tvrdi da je njegov odnos sa Vitni bio poseban.

 - Bilo je nešto u njenim očima zbog čega sam se otopio iznutra. Baš način na koji me gledala od prvog do poslednjeg dana kada smo bili zajedno. Uvek je bilo posebno - rekao je.

Bobi je priznao da je bio potpuno šokiran kada je na dan njihovog venčanja 18. jula 1992. godine video da se pevačica drogira.

 - Ušao sam i video je kako povlači liniju kokaina. I dalje bismo bili zajedno da nije bilo droge. Droge su nas pobedile" - tvrdi Bobi u dokumentarcu.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija