• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.07.2022

14:10

Regionalna trep ikona i kraljica festivala Senidah za najsnažniju postavu Belgrade Beer Festa!

BeerFest

Showbiz

Regionalna trep ikona i kraljica festivala Senidah za najsnažniju postavu Belgrade Beer Festa!

Podeli vest

Nakon što je u proteklih nekoliko godina prepunila gotovo sve festivale na kojima je nastupila, regionalna trep ikona Senidah ove godine posetiće i Ušće! Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću

Senidah se pridružuje moćnom programu koji čine Tommy Emanuel, Kosheen, Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Zbogom Brus Li, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Foto: BeerFest

Popularna Slovenka pre nekoliko godina uspela je da za jako kratko vreme privuče veliku pažnju na sebe i osvoji srca publike vanvremenskim hitom “Mišići” koji je postao svojevrsna festivalska himna.

Vrlo brzo uspela je da ispuni i opravda sva očekivanja koja je publika imala od nje, budući da je u svojoj karijeri nastavila da niže hitove poput “Replay”, “4 strane sveta”, “Behute”, a zbog autentične energije uvek je rado viđena gošća, kako na klupskim nastupima, tako i na vodećim festivalima u regionu.

Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festival na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača.

Foto: BeerFest

Beer Fest je jedan od najmasovnijih događaja ove vrste na svetu i predstavlja jednu od najposećenijih, ako ne i najposećeniju manifestaciju u Beogradu. Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije. Biće podeljen u dve zone – “Cloud” zonu sa brojnim sadržajima i atraktivnim programima za sve uzraste (Moto Platz, Silent Disco, Beer zona, Craft Beer Land, Luna park, Zid smrti, Intergalactic Diner food land i mnogi drugi), u koju će ulaz biti slobodan, te muzičku, “koncertnu zonu”, za koju će ulaz takođe biti besplatan, uzminimalnu, simboličnu konzumaciju u iznosu od dva pića. Kako je već najavljeno, ovogodišnje izdanje će produkcijski, ali i sadržajno, parirati najjačim evropskim festivalima.

Za najsvežije informacije u vezi sa muzičkim i dodatnim sadržajima na festivalu Belgrade Beer Fest pratite sajt www.belgradebeerfest.com.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija