• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.01.2023

14:10

ĆERKA KIM KARDAŠIJAN SE PRETVORILA U SOPSTVENOG OCA! Nort ista Kanje Vest, javnost u šoku! (VIDEO)

Showbiz

ĆERKA KIM KARDAŠIJAN SE PRETVORILA U SOPSTVENOG OCA! Nort ista Kanje Vest, javnost u šoku! (VIDEO)

Podeli vest

U najnovijoj objavi na TikTok nalogu, koji deli sa majkom Kim Kardašijan, devetogodišnja Nort Vest maskirala se u svog oca, nagrađivanog repera Kanjea Vesta.

Video objavljen u četvrtak pokazuje majku i ćerku kako se zabavljaju uz pesmu četrdesetpetogodišnjeg repera "Baund 2", dok Nort, za koju fanovi godinama govore da liči na muzičara, sa nacrtanom bradom, podebljanim obrvama, pletenicama i kapom na glavi, još više podseća na višestrukog dobitnika Gremija. 

S druge strane, Kardašijanova nosi hromirane naočare za sunce, crnu majicu i kožne pantalone, a na dnu videozapisa su ispisane reči "Baund bejbi", kao aluzija upravo na naslednicu nekada najslavnijeg para na svetu. 

Kim je onemogućila komentarisanje, ali je video prikupio 8,5 miliona lajkova, a do sada ga je pogledalo više od 56 miliona ljudi. Takođe, Kanje je nedavno za "Daily Mail" rekao kako ne želi da njegova djeca snimaju videe za TikTok, niti da imaju naloge na ovoj društvenoj mreži, ali je slavna starleta svojoj najstarijoj kćerki, uprkos reperovom negodovanju, to dopustila.

Podsetimo, Kanje Vest navodno je nestao nakon što ga je bivši menadžer optužio za neisplaćene honorare. Naime, kako piše Miror, Vestov bivši menadžer Tomas Sent Džon je od repera tražio 4,5 miliona dolara, a na sudu u Los Anđelesu je rekao da nije uspeo da uruči sudska dokumenta reperu jer nije mogao da ga pronađe. Takođe, Tomas tvrdi da je poslao dokumenta na tri lične adrese repera, ali ta dokumenta nikada nisu stigla do Kanjea.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija