• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.03.2023

11:54

STRAVIČNA ISPOVEST PARIS HILTON! Zlostavljali su me, drogirali, tukli, bacali u samicu - 3 godine pakla u internatu!

Reuters

Showbiz

STRAVIČNA ISPOVEST PARIS HILTON! Zlostavljali su me, drogirali, tukli, bacali u samicu - 3 godine pakla u internatu!

Podeli vest

Paris Hilton, otkrila je da su je sa samo 16 godina, u internatu maltretirali i mučili, toliko da i dan danas ima noćne more.

Čuvena naslednica Paris Hilton imala je problema sa ponašanje, pa su je roditelji u želji da ukrote njeno buntovništvo, poslali u internat. Međutim, kako je otkrila godinama kasnije, na tom mestu je doživela pravi horor.

U svojim memoarima, Paris je otvorila dušu, podelivši da su je tamo čak i drogirali, ali i zlostavljali:

- Progutala bih pilule i zurila u zid, sa besprekornom maskom modela sa piste. Šta god da su mi davali, znam da sam se osećala kao da mi je glava odvojena od tela. To me je uplašilo, pa sam umela da uguram kapsule ispod jezika i čekam priliku da ih ispljunem. Osoblje u internatu imalo je svoje favorite. To su uvek bile lepe devojke. Ali ne mislim da se radilo o lepoti. Mislim da su to bili slabi ljudi u spoljnom svetu, muškarci i žene koji su uživali u moći koju su imali nad nama. Odveli bi nas u ambulantu i naterali da legnemo na sto. Naterali bi nas da raširimo noge za njihove debele prste. Ako bismo se odupirali, uvek je tu bio poslužavnik sa špricevima. Ne znam šta je bilo u njima, ali sam videla da su deca padala na pod u trenutku kada bi im to bilo ubrizgano - opisala je Paris svoje jezivo iskustvo.

Ona je i ranije govorila o ovom strašnom iskustvu i to u dokumentarcu "This Is Paris". Tada je pričala da su polaznicima škole davali tablete za smirenje, bacali su ih u samice kao da su u zatvoru, a nisu imali privatnost čak ni tokom tuširanja - i tada ih je osoblje nadgledalo. Ona je istakla da su bili kontinuirano ponižavani i mučeni, a da je ona sama dobijala i batine i lekove na recept.

- Bila sam dete, a bacali su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je.

Foto: Reuters

Paris Hilton

Paris je odrasla živeći u njujorškom hotelu "Waldorf Astoria" sa roditeljima, Rikom i Keti Hilton, i mlađom braćom i sestrom. Međutim, u 15. godini roditelji su je poslali u "terapeutske" internate kompanije CEDU zbog problematičnog ponašanja, odnosno bežanja od kuće i odlaska u noćne klubove bez dozvole. Paris je pohađala 4 različita internata, pod okriljem iste kompanije, pre nego što ih je zauvek napustila u 18. godini. Pošto je bila traumatizovana i verovala u pretnje, koje joj je osoblje internata upućivala, dugo svojim roditeljima nije prijavila zlostavljanje.

U drugoj školi se ništa nije promenilo u odnosu na prvu - zlostavljanje i nasilje su se nastavili. Ona se prisetila kako bi je osoblje budilo usred noći i držalo za ruke, nakon čega bi je silom odvodili iz sobe.

- Čvrsto sam spavala u 4.30 ujutro kada su se vrata moje spavaće sobe naglo otvorila. Debela ruka zgrabila me je za članak i odvukla sa dušeka. Odmah sam se razbudila i našla u stanju panike. Mislila sam da ću biti silovana, ubijena. Jedan čovek mi je stavio znojav dlan preko usta, povukao mi glavu unazad. Drugi je držao par lisica - piše u odlomku memoara koji je objavio "Tajms".

Paris je otkrila da je preklinjala roditelje da je vrate kući, nakon što je završila godinu u drugoj školi, ali su oni insistirali da po svaku cenu pohađa i treći internat. Tada je Paris pobegla, jedno vreme živeći sa prijateljicom u Njujorku i to pod lažnim imenom i prezimenom. No, kada su joj roditelji ušli u trag ona je poslata i u četvrti CEDU internat.

Naslednica je 2020. predvodila protest zahtevajući da se "Provo Canyon" internat zatvori, a demonstracijama je prisustvovalo još nekoliko stotina ljudi, od kojih su mnogi izneli sopstvena svedočanstva o mučenju koja su pretrpeli u toj školi i onima sličnim njoj. Uprava škole istakla je da je ustanova pre 2000. godine bila u drugom vlasništvu i da ne mogu da komentarišu iskustva učenika pre tog perioda.

Hiltonova je u oktobru 2021. takođe prisustvovala događaju u Vašingtonu koji je imao za cilj reformu zakona o u brizi za decu u okviru institucija.

- Poslednjih 20 godina sam imala noćne more, gde me dva stranca kidnapuju u toku noći, svlače do gole kože, pretresaju i zaključavaju u ustanovu. Volela bih da mogu da vam kažem da je to proganjanje noćnih mora bio samo san, ali nije - rekla je svojevremeno Paris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija