• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2023

15:01

PSIHIČKA TORTURA SE UGLAVNOM ZAVRŠI UBISTVOM! Oglasila se Ana Nikolić nakon što joj je drugarica brutalno pretučena!

ATA Images

Showbiz

PSIHIČKA TORTURA SE UGLAVNOM ZAVRŠI UBISTVOM! Oglasila se Ana Nikolić nakon što joj je drugarica brutalno pretučena!

Podeli vest

Ana Nikolić se oglasila nakon što je njena drugarica doživela stravično nasilje od strane svog partnera na Zvezdari. Popularna pevačica pružila je podršku svim zlostavljanim ženama.

Nikolićeva je u objavi na Instagramu poručila da svaka psihička tortura uglavnom vodi ka fizičkoj i da tome mora da se stane na put.

"Stop psihičkoj torturi... Koja uglavnom vodi ka fizičkoj torturi... A onda pređe u zlostavljanje... I neretko ubistvo. I sve sam ti ovo pričala... Stop nasilju nad ženama. Sudija sviraj kraj",napisala je Ana na Instagramu.

Foto: Instagram/ananikolicofficial

Ana Nikolić sa drugaricom koja je prebijena u Mirijevu

Podsetimo, stravično nasilje dogodilo se u Mirijevu kada je osumnjičeni P.R. svoju emotivnu partnerku, oštećenu M.K.  uhvatio za kosu i zadao joj više udaraca po glavi i telu nakon čega ju je nasilno uvukao u stan jer je ona izašla na terasu u nameri da pobegne od osumnjičenog.

P.R. koji je uhapšen u subotu izneo je svoju odbranu pred Prvim osnovnim javnim tužilašatvom. Nezvanično, osumnjičeni je izjavio da se "ne seća da je tukao oštećenu, jer je bio pod dejstvom alkohola.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KARLEUŠA, LUKAS I ANA SNIMAJU PESMU?! Pomirenju kumovao producent Saša Mirković koji im je predložio saradnju i najavio okupljanje: Popićemo kafu uskoro!
Estrada

KARLEUŠA, LUKAS I ANA SNIMAJU PESMU?! Pomirenju kumovao producent Saša Mirković koji im je predložio saradnju i najavio okupljanje: Popićemo kafu uskoro!

Jelena Karleuša juče je iznenada zapratila Anu Nikolić i Acu Lukasa na Instagramu, a oni su joj uzvratili praćenje. Popularni trio ovim je izazvao opšti šok na estradi s obzirom na to da su mesecima vodili estradni rat. Sada se za Informer oglasio producent Ane Nikolić i Ace Lukasa, Saša Mirković, koji je objasnio zbog čega je došlo do velikog pomirenja.

15.03.2023

13:26

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija