• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2023

09:28 >> 09:34

RAZVODI SE BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI OD 30 GODINA MLAĐE MANEKENKE! Obrisali sve zajedničke fotografije!

EPAimages

Showbiz

RAZVODI SE BIVŠI MUŽ MONIKE BELUČI OD 30 GODINA MLAĐE MANEKENKE! Obrisali sve zajedničke fotografije!

Podeli vest

Francuski zavodnik Vensan Kasel jednim je svojim potezom podgrejao glasine o razvodu od Tine Kunaki.

U središtu skandala koji potresa domaću i svetsku javnost trenutno se nalazi evropski glumac Vensan Kasel koji je, po svemu sudeći, stavio tačku na svoj petogodišnji brak sa manekenkom Tinom Kunaki.

Kasel je glasine o razvodu, prevashodno, podgrejao kada je na iznenađenje mnogih sa svog Instagrama pobrisao sve fotografije na kojima je sa svojom nežnijom polovinom.

Foto: EPAimages

Vensan Kasel, Tina Kunaki

Slavni 56-godišnjak i 30 godina mlađa manekenka venčali su se 2018. godine, dve godine od početka zabavljanja, a u aprilu 2019. godine postali su roditelji ćerke Amazonije.

- Rastali su se pre nekoliko nedelja. Tini je slomljeno srce - rekao je izvor za "Daily Mail".

Do skoro jedan od najintrigantnijih parova, pre svega zbog velike razlike u godinama, se za sada nije oglašavao o krahu ljubavi, no svetskoj javnosti je odavno jasno da između njih "ne štima".

Foto: EPAimages

Vensan Kasel, Tina Kunaki

Kasel je ranije redovno objavljivao zajedničke fotografije sa Tinom, pa čak i one na kojima je ona sama, pišući joj emotivne poruke javno. Sve objave su naprasno nestale sa njegovog naloga, a ni mlada manekenka mesecima nije objavljivala ništa vezano za supruga.

Ono što još ukazuje na krah njihovog braka, jeste činjenica da se par nije u javnosti pojavio zajedno od januara ove godine, iako su ranije bili praktično nerazdvojni i sve javne događaje obilazili su ruku pod ruku.

Foto: EPAimages

Monika Beluči

Podsetimo, par je uplovio u romansu kada je Tina imala samo 18 godina, i to ubrzo nakon što je Kasel stavio tačku na brak sa Monikom Beluči. Javnost je bila uverena da francuski zavodnik nikada neće pronaći ženu koja bi mogla da parira italijanskoj lepotici, ali je izbor mlade i zgodne Tine Kunaki definitivno sve razuverio.

Inače, čuveni Francuz je u braku sa Belučijevom bio od 1999. do 2013. godine, a imaju ćerke Devu i Leoni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija