• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.04.2023

10:49 >> 15:36

KIM KARDAŠIJAN POSTAJE GLUMICA I TO U KULTNOJ SERIJI: Biće "U SENDVIČU" sa najboljima!

EPA IMAGES

Showbiz

KIM KARDAŠIJAN POSTAJE GLUMICA I TO U KULTNOJ SERIJI: Biće "U SENDVIČU" sa najboljima!

Podeli vest

Na listu brojnih uspeha, slavna starleta može dodati i ulogu u jednoj od najpopularnijih serija današnjice, "Američkoj horor priči"

Jedna od najslavnijih žena današnjice, naširoko osporavana preduzetnica i rijaliti zvezda Kim Kardašijan igraće jednu od uloga u 12. sezoni serije "Američka horor priča".

Bivša žena Gremijem višestruko nagrađivanog repera, Kanjea Vesta, je ovu vest objavila na svom Instagram profilu, a sudeći po osvanutom isečku, novu sezonu popularne serije gledaćemo ovog leta. 

Kim Kardašijan već ima kakvo-takvo iskustvo u glumi, s obzirom da je ranije igrala u filmovima "Disaster Movie" i "Ocean's 8".

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

- Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvezdama na svetu i oduševljeni smo što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u porodicu „Američke horor priče“. Ema Roberts i ja smo uzbuđeni zbog saradnje sa njom - izjavio je Rajan Marfi, dodavši da se od najnovije sezone najviše očekuje, jer neće biti nalik prethodnim.

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Slavna milijarderka je, prema njegovim rečima, dobila zabavnu, elegantnu ali i zastrašujuću ulogu.

Naziv sezone je ‘Delicate’, a zasnovana je na horor romanu „Rozmarina beba“. Pored nje, seriji se vraća i popularna glumica Ema Roberts.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Magazin

Džet set

Srbija