• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2023

11:00

DŽEJMI FOKS I DALJE U BOLNICI: Zabrinutost raste, porodica moli za privatnost!

EPAIMAGES

Showbiz

DŽEJMI FOKS I DALJE U BOLNICI: Zabrinutost raste, porodica moli za privatnost!

Podeli vest

Slavni holivudski glumac Džejmi Foks još uvek se nalazi u bolnici, nedelju dana nakon što je hospitalizovan.

Holivudska zvezda Džejmi Foks još uvek je u bolnici u Džordžiji na analizama, nedelju dana nakon što je njegova ćerka Korin Foks otkrila da je primljen jer je "doživeo medicinsku komplikaciju", prenosi BBC.

- Srećom, zbog brze akcije i velike nege već je na putu oporavka - dodala je.

Foto: EPAIMAGES

Džejmi Foks

Korin Foks se nešto kasnije oglasila i na Instagramu te poručila: ‘Znamo koliko je voljen i cenimo vaše molitve. Porodica moli za privatnost tokom ovog vremena‘.

Porodica nije otkrila detalje o tome što je uzrokovalo zdravstveni problem, no zato je magazin "People" potvrdio da se zvezdi filmova ‘Collateral‘ i ‘Ray‘ incident nije dogodio dok je bio na setu i da ga vozilo hitne pomoći nije odvezlo u bolnicu.

Foto: AP/Chris Pizzello

Džejmi Foks

Inače, Foks je bio u Atlanti na snimanju svog nadolazećeg Netflixovog filma ‘Back in Action‘, zajedno s Kameron Dijaz i Glen Klouz.

- U toku su testovi i još uvek pokušavaju otkriti što se tačno dogodilo - rekao je izvor za CNN.

Foks je osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu muzičara Reja Čarlsa u filmu ‘Ray‘ 2005. godine. Takođe je bio nominovan za najboljeg sporednog glumca iste godine za svoju ulogu u filmu ‘Collateral‘.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!
Live TV

Šokantna izjava Fica nakon oporavka od ranjavanja! ŠOS sve moćniji! Multipolarnost sveta na vidiku!

Ruska vojska je u prethodna 24 sata oborila više raketa i dronova! Premijer Slovačke Robert Fico prvi put se pojavio nakon ranjavanja. Njegova poruka bila je da bi otišao sa Orbanom u Moskvu, samo da je mogao. Na ove, ali i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Mile Pršić i general Vinko Pandurević. Uživo u program javio se i Dževad Galijašević koji je komentarisao rezultate predsedničkih izbora u Iranu, kao i Nenad Bumbić, dopisnik iz Čikaga koji je komentarisao izbore u Americi.

06.07.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija