• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.04.2023

13:08

KRALJ ČARLS III DOLAZI NA EVROVIZIJU: Upaliće svetla pozornice kakvu do sada nismo videli!

EPAIMAGES

Showbiz

KRALJ ČARLS III DOLAZI NA EVROVIZIJU: Upaliće svetla pozornice kakvu do sada nismo videli!

Podeli vest

Evrovizija u Liverpulu počinje 9. maja, a veliko finale održaće se 13. maja. Kako je sada objavljeno, svetla pozornice upaliće kralj Čarls III.

Bakingamska palata objavila je da će svetla na pozornici Evrovizija zvanično prvi upaliti kralj Čarls III.

Foto: EPAIMAGES

Kralj Čarls III

Kako piše "BBC", kralj će zajedno sa suprugom Kamilom u sredu doći u "M&S Bank Arenu", te će se tamo susresti s voditeljima - Hulom Saninom, Hanom Vadinham, Skotom Millsom i Rajlanom Klarkom. Tamo će ga dočekati i predstavnica Ujedinjenog Kraljevstva Mae Muler.

Foto: ATAIMAGES

Srpski predstavnik na Evroviziji 2023. godine

Tog će se dana otkriti izgled pozornice, a dizajn je osmišljen tako da se čini kao da Eurosong širi ruke prema Ukrajini. Kralj i kraljica supruga otići će i u "Liverpul Central Library", te će tamo zvanično obeležiti bratimljenje s prvom javnom knjižarom u Ukrajini. Takođe će se upoznati s ljudima uključenim u festival koji se održava uz takmičenje, te obrazovni program "Eurolearn", koji je inspirisan Eurosongom.

Eurosong u Liverpoolu započinje 9. maja, a veliko finale održaće se 13. maja. Ulaznice za takmičenje rasprodale su se u 36 minuta. Predstavnik Srbije je Luk Blek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija