• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2023

23:30

KAKO DANAS IZGLEDA SULTANIJA MAHIDERVAN?! Za lepom glumicom još uvek lude milioni, pretio joj je zatvor! (FOTO)

printscreen

Showbiz

KAKO DANAS IZGLEDA SULTANIJA MAHIDERVAN?! Za lepom glumicom još uvek lude milioni, pretio joj je zatvor! (FOTO)

Podeli vest

Ako ste pratili priču o Sulejmanu Veličanstvenom, sigurno pamtite jednu od njegovih moćnih žena, čije ime na turskom znači "ona koja je uvek lepa". Reč je o sultaniji Mahidervan koju je igrala turska glumica Nur Fatahoglu.

Nur, koja je rođena 1980. godine u nemačkom gradu Duisburgu, gde su njeni roditelji tada živeli, po struci je modna dizajnerka. Kratko je bila u braku sa Muratom Ajšanom, a u drugom, sa Leventom Verizogluom je, posle duge borbe protiv steriliteta, 2016. dobila ćerku Elizu.

Pre tri godine turski mediji pisali su da bi sultanija Mahidevran mogla da završi iza rešetaka, a problem je napravila jedna stambena jedinica. Naime, obnovila je kuću svog dede bez dozvole nadležnih organa, inače objekat od istorijskog značaja, pod zaštitom države. Pretila joj je kazna od pet godina zatvora. No, ako je verovati njenim objavama na Instagramu, nekako je uspela da je izbegne.

Foto: Instagram

Mahidervan danas

Na popularnoj društvenoj mreži, na kojoj ima više od 1,7 miliona pratilaca, možemo da vidimo da je Nur sada drastično drugačija od Mahidevran, uloge kojom se proslavila. Promenila je boju kose, mada joj i ova odlično stoji, ali osmehom i zavodljivim zelenim očima i dalje je u stanju da kao od šale obori s nogu svakog pripadnika jačeg pola.

Foto: Instagram

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija