• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.04.2023

12:14

TEJLOR SVIFT U VEZI SA PRVAKOM FORMULE 1! Pevačica pala na šarm 8 godina starijeg Španca! (VIDEO)

EPAIMAGES

Showbiz

TEJLOR SVIFT U VEZI SA PRVAKOM FORMULE 1! Pevačica pala na šarm 8 godina starijeg Španca! (VIDEO)

Podeli vest

Širom planete kruže glasine da je pop zvezda Tejlor Svift u vezi sa prvakom Formule 1 Fernandom Alonsom, a on je sada prvi put reagovao na te tvrdnje interesantnim TikTok videozapisom.

Dvostruki svetski prvak Formule 1 Fernando Alonso reagovao je na glasine da je u vezi sa pevačicom Tejlor Svift, i to objavivši video na kojem namiguje dok sluša jednu od hit-pesama planetarno popularne pop zvezde.

Zgodni 41-godišnji Španac prvi je put bio romantično vezan za Svift u objavi trač-profila "DeuxMou" prošle nedelje, u kojoj je citiran anonimni e-mail:

- Nekoliko španskih medija piše o Tejlor Svift i vozaču Formule 1 Fernandu Alonsu. Prema njihovim rečima, par se viđa već nedelju dana. Ništa ozbiljno s obzirom na to da su oboje odnedavno slobodni.

 

 

Alonso je sada objavio videozapis u kome sedi i kuca na telefonu, dok u pozadini svira obrada pesme ''Feeling 33', nakon čega pogleda u kameru i namigne.

U opisu je stavio i opis ''Race week era'' i emotikon koji namiguje, a svim pevačicinim fanovima poznato je da je ona na trenutnoj turneji koja se zove ''Eras''.

Foto: EPAIMAGES

Fernando Alonso

- O, moj Bože, veza Taylor i Fernanda je potvrđena???? -glasio je jedan komentar na TikToku.

- Fernando, molim te, potvrdi ili opovrgni, pišu o tebi -  napisao je drugi pratilac.

- Ni u najluđim snovima nismo mislili da će se to dogoditi - pisali su ostali.

Foto: EPAIMAGES

Fernando Alonso

Podsetimo, pre samo nekoliko dana 33-godišnja Tejlor podstakla je šuškanja da je raskinula dugogodišnju vezu s dečkom Džoom Alvinom. Tejlor i Alvin bili su zajedno šest godina nakon što su se, navodno, upoznali na Met Gali 2016, a njihovu su vezu obeležile mnoge glasine da su se verili ili čak tajno venčali.

Foto: EPAIMAGES

Džo Alvin

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija