• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.04.2023

11:03

ZARADIO 100 MILIONA ZA GODINU DANA: Ovo je 20 najplaćenijih glumaca i glumica na svetu!

EPAIMAGES

Showbiz

ZARADIO 100 MILIONA ZA GODINU DANA: Ovo je 20 najplaćenijih glumaca i glumica na svetu!

Podeli vest

Tom je najplaćeniji glumac na svetu prema analizi u prošloj godini, a titulu najplaćenijeg donijela mu je uloga u nastavku filma "Top Gun; Maverick", dok je najplaćenija glumica Margo Robi.

Prema "Infografici", ovo je deset najplaćenijih glumica i glumaca u 2022. godini. Prvo mesto najplaćenije glumice zauzela je Margot Robi, a najplaćenijeg glumca Tom Kruz.

Australijska glumica Margo Robi postala je najplaćenija glumica u 2022. godini zahvaljujući zaradi od 12,5 miliona dolara, koliko je dobila za ulogu Barbike.

Foto: Reuters

Margo Robi

Iznos od deset miliona dolara pripada i glumicama: Sandri Bulok zbog uloge u filmu "The Lost City" , Zendaji iz filma "Challengers", Mili Bobi Braun iz filma "Enola Holmes 2", te Lejdi Gagi zbog uloge u filmu "Joker 2".

Na listi se našla i Dženifer Lopez koja je za ulogu u filmu "Marry me" zaradila osam i po miliona dolara.

Foto: Reuters

Dženifer Lopez

Glumica Gal Gadot od uloge u filmu "Death on the Nile" zaradila je pet miliona dolara.

Iza nje, mesto je zauzela i glumica Emili Blant, koja je zahvaljujući ulozi u filmu "Oppenheimer" zaradila četiri miliona dolara.

Nešto manje, tri i po miliona dolara zaradila je i glumica Džejmi Li Kertis zbog uloge u filmu "Halloween ends", a na zadnjem mestu našla se i Ana Tejlor-Džoj koja je zaradila skoro dva miliona dolara zbog filma "Furiosa".

Foto: EPAIMAGES

Emili Blant

Na listi najplaćenijih glumaca, prvo mesto zauzeo je Tom Kruz zahvaljujući ulozi u filmu "Top Gun: Maverick".

Kruz je zaradio čak 100 miliona dolara.

Foto: ap photo

Tom Kruz

Na drugom mestu našao se glumac Vil Smit koji je glumio u filmu "Emancipation", te zaradio 35 miliona dolara.

Iznos od 30 miliona dolara zaradili su Leonardo DiKaprio zbog filma "Killers of the Flower Moon", te Bred Pit zbog uloge u filmu "Formula 1", kao i Dvejn Džonson.

Foto: Reuters

Leonardo Dikaprio

Iznos od 20 miliona dolara zaradili su: Vil Ferel zbog filma "Spirited", Kris Hemsvort zahvaljujući ulozi u filmu "Extraction 2", Vin Dizel zbog filma "Fast X", Tom Hardi zbog filma "Venom 3", te Hoakin Finiks zbog uloge u filmu "Jocker 2".

Foto: Reuters

Kris Hemsvort

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija