• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

02.05.2023

16:40

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA! Od Džej Lo i Pi Didija do Bredlija i Irine: Met Gala je EKSPLODIRALA od NEPRIJATNOSTI!

EPAIMAGES

Showbiz

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA! Od Džej Lo i Pi Didija do Bredlija i Irine: Met Gala je EKSPLODIRALA od NEPRIJATNOSTI!

Podeli vest

Na sinoć održanoj Met Gali okupio se sam krem industrije zabave, a kada se na jednom mestu nađe toliko zvanica, onda je za očekivati da će se dogoditi i oni manje prijatni susreti, najčešće bivših parova poput Kim i Pita, Džej Lo i Pi Didija, te Bredlija Kupera i Irine Šajk.

Prestižna Met Gala održana je sinoć u Njujorku, a ovaj modni događaj još jednom je potvrdio status najvećeg i najglamuroznijeg kao i prethodnih godina.

Najveće zvezde industrije zabave okupirale su crveni tepih, a među njima su bile Kim Kardašijan, Kendal i Kajli Džener, Dženifer Lopez, Điđi Hadid, Rijana i brojne druge zvanice koje su se potrudile da zablistaju punim sjajem. Ovogodišnja Met Gala održavala se u čast preminulom modnom dizajneru Karlu Lagerfeldu.

A kad se na jednom mestu nađe oko 600 zvanica, onda je za očekivati da će se dogoditi i oni manje prijatni susreti, kao npr. bivših parova kojih sinoć nije nedostajalo u Metropolitan Art muzeju.

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson

Foto: EPAIMAGES

Kim Kardašijan

Susret bivšeg para koji je bio zajedno nešto manje od godinu dana danas svi komentarišu. Naime, dok je Pit bio nasmejan od uha o uha i fascinirano gledao u bivšu devojku, ona je nimalo impresionirana više gledala u muzičara Ašera koji im se pridružio u razgovoru.

Foto: EPAIMAGES

Pit Dejvidson

Bredli Kuper i Irina Šajk 

 

Foto: EPAIMAGES

Irina Šajk

Bivši verenici bili su zajedno četiri godine i imaju ćerku Leu De Sein, ali su ostali u prijateljskim odnosima, zbog čega neretko mogu da se vide zajedno u Njujorku u druženjima s mezimicom. Ipak, pre nekoliko meseci, krenule su glasine da je par ponovo zajedno nakon zajedničkog, egzotičnog putovanja, mada zvanične potvrde još uvek nema.

Foto: EPAIMAGES

Bredli Kuper

Dženifer Lopez i Pi Didi

Foto: EPAIMAGES

Dženifer Lopez

Didi i Džej Lo bili su "taj" par 1999. godine, a potrajali su do 2001. Raskinuli su na Dan zaljubljenih, a još uvek se pamti njihova pojava na dodeli Gremija 2000. godine, kada je pevačica oduzela dah u jednoj od najpoznatijih haljina svih vremena - zelenoj Versaće s dekolteom do pupka.

Foto: EPAIMAGES

Pi Didi sa izabranicom Jang Majami

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!
Politika

Popović: Nastavićemo da jačamo vladavinu prava!

Ministarka pravde Maja Popović istakla je danas da će nastaviti sa jačanjem vladavine prava i povećanjem efikasnosti pravosuđa kako bi građani mogli da zaštite svoja prava u sudskim postupcima u razumnom roku.

30.04.2024

15:42

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!
Politika

Dodik: U SBUN će se večeras čuti istina i činjenice!

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u obraćanju na sednici Saveta bezbednosti UN izneti istinu i činjenice koje ne žele da čuju samo oni koji ruše dejtonsku BiH.

30.04.2024

15:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija