• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

08.05.2023

13:32

ŠAKIRA I TOM KRUZ U VEZI? Latino diva i holivudski srcolomac UHVAĆENI U LOŽI Formule 1 (FOTO)

printscreen

Showbiz

ŠAKIRA I TOM KRUZ U VEZI? Latino diva i holivudski srcolomac UHVAĆENI U LOŽI Formule 1 (FOTO)

Podeli vest

Kolumbijska muzička zvezda Šakira i holivudski veteran Tom Kruz pojavili su se zajedno na trci Formule 1 u Majamiju i, tom prilikom, pokrenuliu brojne glasine o potencijalnoj romansi.

Posle izuzetno ružnog kraja ljubavne priče između Šakire i Žerara Pikea, nakon što se saznalo da je golgeter u vezi s 23-godišnjom Klarom Čijom Marti, pevačica se sa sinovima Milanom i Sašom iz Barselone preselila u Majami u SAD.

Muzička diva nakon toga nije izabrala da se povuče u svoju vilu, samuje i odgaja sinove za koje joj je bivši supružnik prepustio puno starateljstvo - naprotiv, ona je odlučila da vodi vrlo aktivan društveni život.

 

 

S tim u vezi, njeno pojavljivanje na trci Formule 1 i intenzivno druženje s Tomom Kruzom na stazi, a zatim i u VIP loži, pokrenulo je lavinu glasina na društvenim mrežama koje su eksplodirale.

Foto: reuters

Šakira

Ideja da su vatrena Latino zvezda i filmska megazvezda par, svidela se njenim fanovima koji misle da bi holivudski srcolomac bio sjajan partner za oporavak, pa čak i ako priča ne potraje, dok Kruzu, kažu, treba neko žestok poput Šakire.

Foto: Tanjug/AP

Tom Kruz

Koliko je poznato, glumac je trenutno slobodan, a njegova poslednja, vrlo kratka veza bila je ona s kolegnicom Atvel i završena je pre godinu dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija