• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

09.05.2023

16:42

STIGLE RODE! Robert De Niro dobio SEDMO DETE u 79. godini!

EPAIMAGES

Showbiz

STIGLE RODE! Robert De Niro dobio SEDMO DETE u 79. godini!

Podeli vest

Legenda industrije zabave, višestruko nagrađivani glumac Robert De Niro dobio je sedmo dete na pragu devete decenije, a majka je zasad, nepoznata.

Holivudski glumac Robert De Niro postao je otac sedmog deteta, u 79. godini, prenosi "Page Six".

Portparol, sigurno najslavnijeg holivudskog glumca, nije otkrio ime i pol deteta. Način na koji se saznalo da je dobitnik brojnih nagrada dobio dete, bio je taj što je u intervjuu ispravio novinara, te mu je na konstataciju da je otac šestoro dece, rekao da je "upravo dobio dete".

Foto: reuters

Robert De Niro

De Niro, tom prilikom, nije otkrio identitet majke mališana - iako je njegova devojka Tifani Čen prošetala stomačić prošlog meseca. Dobitnik Oskara je prvi put povezan sa instruktorkom borilačkih veština iz Njujorka 2021. godine, a dvojac je zajedno proslavio njegov 78. rođendan u Francuskoj. Prvi put je postao tata 1971. godine kada su on i Dajana Abot dobili ćerku Drinu, koja sada ima 51 godinu.

Oni su, takođe, roditelji sina Rafaela. Pored toga, De Niro ima sinove blizance Arona i Džulijana sa bivšom Tuki Smit, kao i sina Eliota i ćerku Helen sa bivšom ženom Grejs Hajtauer. On i Hajtauer su se razveli 2018. nakon više od dve decenije braka.
 

Foto: EPAIMAGES

Robert De Niro sa bivšom suprugom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda
Politika

Podrška članstvu Kurtijeve vlade je sramna mrlja! Đurić o sramnom koraku Dore Bakojani: Ovo nije u interesu ni srpskog i grčkog naroda

U pokušaju da pred grčkim i srpskim narodom i širom evropskom javnošću drsko prikrije inkriminišuće činjenice o eklatantnim prekršajima režima premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, izvestilac Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za prijem tzv. Kosova Dora Bakojani je preduzela još jedan sramotan korak, izjavio je danas ambasador Srbije u SAD Marko Đurić.

01.05.2024

18:11

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!
Politika

Nebojša Bakarec: Sjajni program mandatara Miloša Vučevića!

Danas je mandatar nove Vlade Republike Srbije, gospodin Miloš Vučević, u Narodnoj skupštini Republike Srbije, predstavio svoj program i buduće članove Vlade. Sastav Vlade je fantastičan. Svi poslanici su pre početka sednice dobili Program mandatara Miloša Vučevića. Izvanredni i detaljni Program g. Vučevića se proteže na 65 strana, a ja ću izdvojiti ono što se meni čini najvažnijim. Sa ogromnim zadovoljstvom ću glasati za izbor nove Vlade koju predlaže mandatar Miloš Vučević.

01.05.2024

17:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija