• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

09.05.2023

17:35

SPISAK ZEMALJA KOJE ĆE NASTUPITI PRVE POLUFINALNE VEČERI NA "EVROVIZIJI"! Na ovom kanalu će se emitovati najveće muzičko takmičenje

eurovisionworld.com

Showbiz

SPISAK ZEMALJA KOJE ĆE NASTUPITI PRVE POLUFINALNE VEČERI NA "EVROVIZIJI"! Na ovom kanalu će se emitovati najveće muzičko takmičenje

Podeli vest

Večeras će se održati prvo polufinalno veče "Evrovizije", koje možete gledati na kanalu RTS 3, od 21h, a naš predstavnik, Luk Blek, će nastupiti pod rednim brojem tri.

Prvo polufinale najvećeg muzičkog takmičenja "Evrovizija 2023" održaće se večeras u Liverpulu, a gledaocima širom sveta će se predstaviti 15 zemalja, među kojima je i Srbija. 

Naš predstavnik, Luk Blek će se nastupati sa pesmom "Samo mi se spava" pod rednim brojem tri, a takmičenje će otvoriti Norveška sa svojom pesmom "Queen of Kings".

Foto: Insider Marko Đoković

Luk Blek

Pet država neće otići dalje, a kladionice danas, pred veliko otvaranje "Evrovizije", prognoziraju da će se srpski takmičar naći u finalu.

RTS je obavestio gledaoce, da će, isključivo zbog unapred potpisanih ugovornih obaveza sa EBU - Evropskom radiodifuznom unijom, u utorak 9. maja (prvo polufinale) i četvrtak 11.maja (drugo polufinale) od 21 čas, RTS 3 prenositi takmičenja za "Pesmu Evrovizije".

Foto: EPAIMAGES

Evrovizija

Na spisku ispod možete pogledati listu svih takmičata koji nastupaju u prvoj polufinalnoj večeri. 

1. Norveška – Alessandra - Queen of Kings

2. Malta – The Busker – Dance (Our Own Party)

3. Srbija – Luke Black – Samo mi se spava

4. Letonija – Sudden Lights – Aijā

5. Portugal – Mimicat – Ai Coração

6. Irska – Wild Youth – We Are One

7. Hrvatska – Let 3 – Mama ŠČ!

8. Švajcarska – Remo Forrer – Watergun

9. Izrael – Noa Kirel – Unicorn

10. Moldavija – Pasha Parfeni – Soarele şi Luna

11. Švedska – Loreen – Tattoo

12. Azerbejdžan – TuralTuranX – Tell Me More

13. Češka – Vesna – My Sister’s Crown

14. Holandija – Mia Nicolai & Dion Cooper – Burning Daylight

15. Finska – Käärijä – Cha Cha Cha

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)
Live TV

Roditelji odgovaraju za nezakonita dela svoje maloletne dece! Nastavnica ranjena u "Ribnikaru" ima pravo na naknadu materijalne štete! (VIDEO)

Pred Višim sudom u Beogradu, u ponedeljak, održan je parnični postupak protiv tuženih Miljane i Vladimira Kecmanovića, roditelja maloletnog dečaka koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru po tužbi ranjene nastavnice Tatjane Stevanović. Na ovu temu govorili su novinarka Informera Jelena Rafailović i advokat Dragoš Cukavac.

26.06.2024

13:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17