• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

11.05.2023

14:03

UHAPŠENA GLUMICA NA PROTESTU: PLJUVALA Đokovića, pa se IZVINJAVALA! (FOTO)

EPAIMAGES

Showbiz

UHAPŠENA GLUMICA NA PROTESTU: PLJUVALA Đokovića, pa se IZVINJAVALA! (FOTO)

Podeli vest

Holivudska diva, legendarna Suzan Sarandon, uhapšena je u Albaniju, na protestu u znak podrške podizanju minimalne zarade za radnike restorana.

Slavna američka glumica Suzan Sarandon ponovo se našla iza rešetaka, nakon što je učestvovala u protestu u Kapitolu države Njujork, u Albaniju, u znak podrške podizanju minimalne zarade za radnike restorana koji daju napojnicu.

Naime, zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji daju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

 

 

Slavna holivudska zavnodica je, zajedno sa ostlima, nakon kompletnog procesuiranja puštena. Ona je, neposredno što su joj stavljene lisice na ruke, govorila na mitingu gde je istakla da su ti radnici, izuzetni važni.

Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim posao - istakla je Suzan.

Foto: EPAIMAGES

Suzan Sarandon

No, to nije jedini protest koga je bila deo heroina sedme umetnosti. Samo nekoliko dana ranije, učestvovala je u protestima Udruženja pisaca Amerike.

Suzan Sarandon, poznata je po tome što se nikada nije libila da kaže svoj stav u javnosti, pa se tako našla u žiži interesovanja domaćih medija nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika na njegov račun.

Foto: EPAIMAGES

Suzan Sarandon

Tada je nasela na lažnu informaciju da je Novak Đoković "pametovao" Simon Bajls i Naomi Osaki kako treba da se nose sa pritiskom.

- Retvitovala sam citat o Simon Bajls, koji je pogrešno bio interpretiran za Novaka Đokovića i izvinjavam se što sam to podelila pre nego što sam znala o čemu se radi - objasnila je Sarandon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija