• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

12.05.2023

10:47

DA LI ĆE SADA NEKO DA REAGUJE?! SKANDALOZNA IZJAVA ALBINE NA EVROVIZIJI! "Kosovo i Albanija su brat i sestra, a majka im je velika Albanija"

EPAIMAGES

Showbiz

DA LI ĆE SADA NEKO DA REAGUJE?! SKANDALOZNA IZJAVA ALBINE NA EVROVIZIJI! "Kosovo i Albanija su brat i sestra, a majka im je velika Albanija"

Podeli vest

Nakon što je prošla u finale "Evrovizije 2023", Albina je u izjavi za medije rekla je da su Kosovo i Albanija kao brat i sestra, a da im je majka Velika Albanija. Na skandaloznu izjavu takmičarke još niko nije reagovao, a pitanje je i da li će, s obzirom na dvostruke aršine čelnika ovog takmičenja.

U finale "Evrovizije 2023" sinoć su se plasirali i predstavnici Albanije, Albina i Familija Kelmendi, koji su rodom iz Peći. 

Nakon što se završilo drugo polufinalno veče, takmičari koji su prošli u finale, odgovarali su na pitanja novinara na konferenciji za medije, a među njima su bili i Albina i Familija Kelmendi. 

Foto: EPAIMAGES

Predstavnici Albanije na Evroviziji

- Tvoja porodica ne predstavlja samo Albaniju nego i Kosovo. Kako tvoj grad na Kosovu proživljava ovaj trenutak sa tobom? - glasilo je pitanje. 

Albina je zatim odgovorila da su Kosovo i Albanija kao brat i sestra. 

- Mi smo ista krv, iste nacionalnosti, Kosovo i Albanija su kao brat i sestra, i imamo majku koja je Velika Albanija i verujem da su veoma uzbuđeni, već smo videli svu ljubav i podršku koju su nam davali ovih dana. Ne znam sta se zaista dešava tamo, ali nadam se da ćemo ih sve videti kada se vratimo tamo - odgovorila je predstavnica Albanije. 

Ovim je još jednom potvrđena težnja Albanaca da se ujedine sa našom teritorijom, Kosovom i Metohijom i ostvare željeni san, stvaranje Velike Albanije. 

S obzirom na to da čelnici Evrovizije često tvrde kako je zabranjena politizacija na samom takmičenju, iako to često nije tako, videćemo da li će reagovati nakon skandalozne izjave albanske učesnice. 

Podsetimo, za pobedu na prestižnom muzičkom takmičenju u subotu 13. maja boriće se ukupno 26 zemalja: Hrvatska, Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugal, Švedska, Srbija, Norveška, Albanija, Kipar, Estonija, Belgija, Austrija, Litvanija, Poljska, Australija, Jermenija i Slovenija. 

Osim zemalja koje su se takmičile u dve polufinalne noći, u finalu će se za pobedu boriti i "Velika petorka" koju čine: Španija, Velika Britanija, Francuska, Italija i Nemačka, ali i prošlogodišnji pobednik Ukrajina. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mirub j

pre 1 godinu

Ova porodica zivi nedaleko od kafića Panda u Peć. Ne mari vam zašto su ubijeni sedmoro srbina mladića tamo,, zašto niko nije osudjen nit zatvoren zo to i ako kriminalci se znaju, ali mari ono što neka pevaćica rekla kazala.

Miodrag

pre 1 godinu

Zaboravila jadna da kaze da je tata Srbija!!!!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija